ANSØGNINGSFRIST UDLØBET
For dig som er administrativ stærk, struktureret, it-kyndig og detaljeorienteret

Hvis du vil være med til at gøre en mærkbar forskel i den danske byggebranche, så er Molt Wengel stedet for dig. Molt Wengel søger sekretær og PA-funktion til vores forretningsudvikling- og supportteam, som hjælper med at sikre, at vores kunder får en god og professionel oplevelse.

Jobbet

Du vil være PA for 2 af vores partnere med støtte med til koordinering, korrekturlæsning og administrativ hjælp.

Du har en vigtig rolle i supportteamet i at kvalitetssikre vores leverancer og vil oprette sager, læse korrektur, behandling af leverandørfakturaer, betalinger, bogføring, bestillinger af materialer samt generelt bistå kontoret med diverse administrative support opgaver, herunder koordinere møder, kalendere.

Du indgår i supportteamet, hvor I, som selvstyrende team, hjælpes ad med alle Molt Wengels administrative opgaver. 

Vi tilbyder

Hos Molt Wengel satser vi bevidst på vores medarbejdere. Vi giver mulighed for udvikling såvel fagligt som personligt. Du indgår i et selvstyrende team, hvor I sammen spiller hinanden gode og løser de opgaver, som ligger i teamet. Arbejdstiden udgør 37 timer ugentligt.

Om Molt Wengel

Molt Wengel er et af Danmarks førende advokatvirksomheder inden for byggebranchen. Vi yder rådgivning inden for entreprise- og udbudsret, og vi rådgiver offentlige og private kunder inden for byggeri. Vi har høj faglighed samt vægter selvstændighed, drive og udvikling højt.

Om dig

Du kan skrive og tale et perfekt dansk og har taget en uddannelse som advokatsekretær.
Du kan ikke lade være med at være imødekommen og yde sublim service. Du har nemt ved at navigere rundt i software. Dit mål er glade kunder såvel eksternt som internt. At arbejde med administrative opgaver er nemt for dig, og du trives med at levere høj kvalitet med sans for detaljen med såvel korrekturlæsning som tal og fakta.

Du arbejder ubesværet i Office produkterne og lign. Endvidere er du vant til at tilegne dig nye teknologier og kan let formidle din viden videre. Du ser forbedringsmuligheder for vores arbejdsgange og trives med løbende af forbedre disse.

Er du interesseret i at høre nærmere, er du velkommen til at kontakte Head of Culture Anja S. Voss eller sende din ansøgning og CV til e-mail job@mowe.dk. Vi afholder samtaler løbende. Tiltrædelse og ansættelsesvilkår efter aftale.