For dig som er administrativ stærk, struktureret, it-kyndig og detaljeorienteret

Hvis du vil være med til at gøre en mærkbar forskel i den danske byggebranche, så er Molt Wengel stedet for dig. Molt Wengel søger en IT og administrativ supporter til vores support- og forretningsudviklingsteam, som hjælper med at sikre, at vores kunder får en god og professionel oplevelse.

Jobbet

Du yder support på opgaver inden for Office 365 produkterne, Navocat, telefoni og diverse apps for Molt Wengels 40 ansatte med løbende information og kommunikation til slutbrugeren, herunder udarbejdelse af vejledninger og dokumentationer i Office pakken.

Du opsamler behov for ændringer og forbedringer i vores IT systemer og koordinere udbedringen af disse.

Du indgår i supportteamet, hvor I, som et selvstyrende team, hjælpes ad med administrative og udviklingsopgaver eksempelvis sagsoprettelse, korrekturlæsning, post, lettere bogføring og ad hoc opgaver.

Vi tilbyder

Hos Molt Wengel satser vi bevidst på vores medarbejdere. Vi giver mulighed for udvikling såvel fagligt som personligt. Du indgår i et selvstyrende team, hvor I sammen spiller hinanden gode og løser de opgaver, som ligger i teamet. Arbejdstiden udgør 37 timer ugentligt.

Om Molt Wengel

Molt Wengel er en af Danmarks førende advokatvirksomheder inden for byggebranchen. Vi yder rådgivning inden for entreprise- og udbudsret, og vi rådgiver offentlige og private kunder inden for byggeri. Vi har høj faglighed samt vægter selvstændighed, drive og udvikling højt.

Om dig

Dit mål er glade slutbrugere, som effektivt kan arbejde med at servicere vores kunder. At arbejde med administrative opgaver er nemt for dig, og du trives med at levere høj kvalitet med sans for detaljen.

Du kan ikke lade være med at sætte dig ind i ny teknologi. Du har nemt ved at navigere rundt i SW og få løst tekniske udfordringer.

Du kan skrive og tale et perfekt dansk og har taget en uddannelse inden for kontor/IT.

Du arbejder ubesværet i Office produkterne og lign. Endvidere er du vant til at tilegne dig nye teknologier og kan let formidle din viden videre. Du ser forbedringsmuligheder for vores anvendelse af IT og trives med at støtte Molt Wengel i at implementere disse.

Er du interesseret i at høre nærmere, er du velkommen til at kontakte Head of Culture Anja S. Voss eller sende din ansøgning og CV til e-mail job@mowe.dk. Vi afholder samtaler løbende. Tiltrædelse og ansættelsesvilkår efter aftale.