Molt Wengel Advokatpartnerselskab søger en stærk procesadvokat, der ønsker at gøre en mærkbar forskel.

Procesadvokat

Har du ambitioner og en faglig såvel som personlig skarphed til en af Danmarks førende advokatvirksomheder inden for byggeri?

Du tilbydes en fantastisk udfordring:

Molt Wengel er specialister inden for byggeri, og rådgiver inden for alle aspekter af entrepriseretten. Du tilbydes en dynamisk og agil organisation med særdeles høj faglig kompetence overalt. Du vil opleve teamorganisering og 30 engagerede kollegaer, der bl.a. vægter ærlighed og ansvarlighed højt og som fagligt vil være blandt de bedste.

Dit arbejde vil tage sit udgangspunkt i rets- og voldgiftssager af forskelligt omfang og kompleksitet i tæt samarbejde med teamets øvrige specialister. Som advokat hos Molt Wengel får du mulighed for at udfordre dig fagligt såvel som personligt – også når det drejer sig om reelle udviklingsforløb, som du tilbydes, når det giver mening og værdi for dig.. Du får adgang til spændende og udfordrende sager og kunder samt en unik mulighed for at skabe dig et udfordrende og værdifuldt fundament som én af branchens stærkeste specialister.

Din skarpe profil ser formodentlig sådan ud: 
Du er erfaren advokat med minimum 3 års erfaring. Du har omfattende proceserfaring fra rets- og voldgiftssager, og har en særlig evne og fokus på bevisførelsen. Du har muligvis arbejdet med forsikrings- og entrepriseret uden at dette er et ufravigeligt krav. Du kan lide at gå i retten, og du er motiveret af og evner at håndtere en god udfordring.

Du er analytisk stærk og arbejder gerne med flere opgaver og sager på samme tid, hvor man mærker din grundighed og flid. Du sætter pris på et uhøjtideligt men dybt professionelt arbejdsmiljø og evner at udvikle de vigtige relationer til kolleger og kunder.

Tilbud om fortrolig drøftelse af dine muligheder hos Molt Wengel
Er du interesseret i at høre nærmere, eller ønsker du i sikker fortrolighed og fuld diskretion at drøfte dine muligheder hos Molt Wengel, er du velkommen til at kontakte Partner, Hans Thalund, hos Lisberg Executive Search, +4531358210, eller skriv til ham på ht@lisberg.com

Din ansøgning/CV sender du snarest
Send din ansøgning til Lisberg Executive Search ved at klikke her.