Molt Wengel Academy

Med Molt Wengel Academy gør vi dig til byggebranchens advokat, der kan omsætte juridiske regelsæt til virkelighedsnære og konkrete løsninger – og vi fremtidssikrer og kvalificerer fundamentet for din fremtidige karriere. Selvom du hverken tegner skitser eller får fingrene i spartelmassen, opbygger du kompetencerne til at rådgive 360 grader rundt.

Molt Wengel Academy er et tredimensionelt forløb, der tegner linjerne for din karriere. Du kan se frem til tre år med rum til fordybelse. Til faglig og personlig udvikling. Og til en tid, hvor du fører pennen på den fortælling, der ikke blot kommer til at definere din tid som fuldmægtig – men også din karriere inden for byggeri og entrepriseret.

UDVIKLINGEN SKER, NÅR VI KOMBINERER TEORI OG PRAKSIS

Det er vores overbevisning, at du udvikler dig, når du får mulighed for at prøve dine kræfter af i praksis fra allerførste dag. Sideløbende bliver du trænet i discipliner, der udvikler og styrker din rolle som rådgiver fx kundesegmentering, salg og relationsopbygning samt teknikker til at arbejde med din adfærd. 

For os er det en investering, når vi byder dig velkommen i Molt Wengel. Vi investerer i din udvikling, fordi vi ved, at fremtidens advokater også er dygtige rådgivere. Som fuldmægtig i Molt Wengel er du derfor drevet af lysten til at blive udfordret. Du har lyst til at udvikle dig sammen med os og blive blandt de bedste inden for dit felt. Og du ønsker at gøre en mærkbar forskel i den danske byggebranche.

START DIN KARRIERE HOS MOLT WENGEL

SE LEDIGE STILLINGER OG ANSØG

MØD ANDREAS

Andreas Østberg Hansen er advokatfuldmægtig hos Molt Wengel. I videoen her, kan du høre Andreas fortælle om, hvorfor han valgte at blive en del af Molt Wengel Academy.

"Det er helt tydeligt, at Molt Wengel investerer i, at jeg skal blive en bedre rådgiver, men også udvikle mig som person"

ET TREDIMENSIONELT FORLØB

Molt Wengel Academy har fokus på at accelerere din karriere, give dig praktisk erfaring og skræddersy din specialistprofil. De tre år som fuldmægtig er struktureret, så du oplever den rette kombination af opgaver og konstant faglig fremgang. Du vil fordybe dig i bøger, behandle sager, udvikle koncepter og have træningssessioner, hvor vi træner adfærd og vaner.

Du kan se frem til et intensivt treårigt forløb, hvor du får de bedste forudsætninger for at styrke din faglighed og udvikle dit talent.

Med Molt Wengel Academy får du nemlig tid til fordybelse – og til at dygtiggøre dig inden for jura, byggeri, relationer, organisation og forretning. Der er en stejl læringskurve, og den stopper aldrig helt. Noget af det vigtigste, vi har tænkt på i forløbet er, at du ikke blot bliver placeret i et hjørne. Du bevæger dig rundt og arbejder i teams med forskellige kompetencer på tværs af Molt Wengel, så du bliver i stand til at navigere i branchens tværfaglige felt og forstå kundens virkelighed og forretning.