På kurset bliver du undervist af Rikke, som er advokatfuldmægtig i Molt Wengel og har helt styr på det med direkte krav, forsinkelse, mangler, prisstigninger, reklamation og forældelse. Gennem både studietid og arbejdsliv har Rikke set udfordringer som en mulighed for at lære – fremfor en forventning om nederlag. Det har hjulpet hende til at komme stærkere og klogere ud på den anden side af både eksamener og opgaver på job. Måske du kan drage nytte af Rikkes tilgang?

Rikke har skrevet speciale om parallelle forsinkelser og været tovholder på Molt Wengels 1.000 sider lange lovkommentar om AB 18. Hun var studentermedhjælper i Molt Wengel, inden hun blev fuldmægtig, og har derfor bred erfaring med entrepriseretten både fra et teoretisk og praktisk synspunkt.

 

DET PRAKTISKE

Kurset finder sted den 30. maj 2024 kl. 15-18:

15:00 – Velkomst
15:10 – Eksamensforberedelse
16:00 – Pause
16:30 – Eksamensforberedelse
17:00 – Pause
17:10 – Eksamensforberedelse
17:40 – Spørgsmål
18:00 – Tak for i dag

Afholdelse i vores kontor på Dampfærgevej 27-29, 2100 København Ø.

Læs mere om transport til kontoret

Der vil være forplejning under hele arrangementet i form af drikkevarer og en sandwich samt lidt til den søde tand.

OBS! Der er max. 30 pladser ved kurset, og vi fylder op efter først-til-mølle princippet. Vi opretter automatisk en venteliste for dem, der tilmelder sig ud over de første 30 gæster, og du får direkte besked, hvis du til en start blot er på venteliste. Husk at melde fra, hvis du finder ud af, at du alligevel ikke kan deltage, så en anden kan få tilbudt din plads.