HVEM ER VI?

Bygninger skaber vigtige rammer om vores eksistens. Byggeri og anlæg er med til at skabe den nødvendige infrastruktur i vores samfund og etablere vigtige navigationspunkter for os mennesker. I Molt Wengel er vi specialiserede i at rådgive i alle typer af byggeprojekter – fra første blyantskitse til færdigt byggeri.

Vi udfolder vores viden i spændingsfeltet mellem paragraffer og praksis med dyb forståelse for de udfordringer, man møder, når man arbejder professionelt med byggeri og anlæg.

Vi ser reelt os selv som en del af byggebranchen, for det er det, vi synes er spændende, og det er her, vi vil gøre en mærkbar forskel.

VI ER KUNDEORIENTEREDE
MED HØJ ETIK OG MORAL

VI ER KUNDEORIENTEREDE
MED HØJ ETIK OG MORAL

VI HAR BRANCHENS
HØJESTE FAGLIGHED

VI HAR BRANCHENS
HØJESTE FAGLIGHED

VI ER ET TEAM

VI ER ET TEAM

Send din ansøgning

Er du blandt de bedste indenfor dit felt?

Vi er løbende på udkig efter nye talentfulde kollegaer. Send din motiverede ansøgning med CV, karakterudskrifter og andre relevante papirer på aktive stillingsopslag, såvel som til en uopfordret ansøgning.

Vi opfordrer til, at du beskriver hvordan dine kompetencer og arbejdsrelaterede oplevelser matcher de specificerede jobkrav, så vi tydeligt kan læse hvorfor, du vil være en del af Molt Wengel.

Send din motiverede ansøgning med CV, karakterudskrifter og andre relevante papirer.

Send din ansøgning her

LEDIGE STILLINGER

Udbudsjurist, der kan skærpe både kvalitet og kundeoplevelse

Attorney-at-law or Experienced Associate for our International Construction Team

Advokatfuldmægtig

Entrepriseadvokat

MOWE-PORTRÆT

Med balance i livet er der plads til både kaffe og Karnov

Læs mere

MOWE-PORTRÆT

Vi gør en dyd ud af, at alle i huset har en god relation til hinanden

Læs mere

LIVET SOM STUD.JUR.

Du kan være en del af Molt Wengel uanset hvor du bor

Når du arbejder hos Molt Wengel, er du ikke bundet til én fysisk lokation. Vi har kontorer i København og Aarhus, og herudover har vi aftaler med satellitkontorer rundt omkring i landet. Vi er derfor fleksible i forhold til, hvor du arbejder fra.

Vi arbejder som udgangspunkt væk fra kontoret 2-3 dage om ugen. Det kan enten foregå hjemmefra, på et af vores satellitkontorer eller et helt tredje sted.

I Molt Wengel kombinerer vi det fysiske og virtuelle i vores arbejdsformer. Derfor vil du opleve at være en del af fællesskabet, uanset hvor du arbejder fra.

Vi ved, at der findes skarpe juridiske hjerner overalt i landet. Viden og passion for entrepriseret lader sig ikke begrænse af geografi - og det gør vi heller ikke.

MOLT WENGEL ACADEMY

Vælg en spændende karriere som advokatfuldmægtig hos Molt Wengel – byggebranchens advokater.

Vi er Danmarks førende entreprisekontor. I Molt Wengel er vi advokater for de virksomheder, der ønsker at gøre en mærkbar forskel i den danske byggebranche. Vores fundament er støbt i krydsfeltet mellem paragraffer og praksis, og vi arbejder sammen med et bredt udvalg af aktører og specialister inden for byggebranchen. Det betyder, at vi aldrig lader juraen stå alene.

Med Molt Wengel Academy gør vi dig til byggebranchens advokat, der kan omsætte juridiske regelsæt til virkelighedsnære og konkrete løsninger – og vi fremtidssikrer og kvalificerer fundamentet for din fremtidige karriere. Selvom du hverken tegner skitser eller får fingrene i spartelmassen, opbygger du kompetencerne til at rådgive 360 grader rundt.

Læs mere om Molt Wengel Academy her

FAQ

HVORDAN ER KULTUREN?

HVAD KAN JEG FORVENTE I EN ANSÆTTELSESPROCES?

HVAD ER MOLT WENGELS AMBITION?

Molt Wengel dag

To gange om året tager hele Molt Wengel en dag ud af kalenderen, for at vi sammen kan tænke nye tanker og lære nyt. Vi udvikler, vi fejler, og vi øver os. Vi mener nemlig, der er mange gevinster ved at være nysgerrige og se på tingene på en ny måde.

Vi har arbejdet med alt fra udvikling af bitcoins, åndedrætsteknikker og meditation, transformation af advokatbranchen, til hvordan man opbygger tillid i et team.

Du kan se uddrag fra et par af dagene her.

Molt Wengel dag oktober 2021

Molt Wengel dag september 2020