MISSION

I Molt Wengel er vi eksperter indenfor entrepriseret og byggeri. Vi udfolder vores viden i spændingsfeltet mellem paragraffer og praksis med dyb forståelse for de udfordringer, man møder, når man arbejder professionelt med byggeri og anlæg. Vi ser reelt os selv som en del af byggebranchen, for det er det, vi synes er spændende, og det er her, vi vil gøre en mærkbar forskel.

Molt Wengel dag

To gange om året tager hele Molt Wengel en dag ud af kalenderen, for at vi sammen kan tænke nye tanker og lære nyt. Vi udvikler, vi fejler, og vi øver os. Vi mener nemlig, der er mange gevinster ved at være nysgerrige og se på tingene på en ny måde.

Tidligere på året afholdte vi en af vores såkaldte Molt Wengel-dage, hvor der blev arbejdet med alt fra personlig coaching, åndedrætsteknikker og meditation, til hvordan man opbygger tillid i et team. Det er fuldstændig op til den enkelte medarbejder at bestemme, hvad man vil bruge dagen på. Du kan se et uddrag af vores dag i videoen her.

Molt Wengel dag 2020

VI ER KUNDEORIENTERET MED HØJ ETIK OG MORAL

VI ER KUNDEORIENTERET MED HØJ ETIK OG MORAL

• Vi rådgiver først og tjener penge derefter • Vi kender og forstår vores kunder og kan derfor også sige fra • Vi tager ansvar

VI HAR BRANCHENS HØJESTE FAGLIGHED

VI HAR BRANCHENS HØJESTE FAGLIGHED

• Vi agerer med højt fagligt niveau • Vi er kendte for at være proaktive og innovative • Vi følger op som en naturlig del af vores arbejde • Vi inddrager hinanden i vores sager

VI ER ET TEAM

VI ER ET TEAM

• Det er os alle, vi fejrer, når vi opnår resultater • Vi er ærlige og siger tingene konstruktivt • Der er plads til at være individer • Vi er nysgerrige og giver hinanden feedback

FAQ

KAN JEG VÆRE EN DEL AF MOLT WENGEL, UANSET HVOR JEG BOR?

HVORDAN ER KULTUREN?

HVAD KAN JEG FORVENTE I EN ANSÆTTELSESPROCES?

MOWE Academy

Som advokatfuldmægtig i Molt Wengel indgår du i vores graduate programme, MOWE Academy. Formålet med akademiet er, gennem et struktureret forløb, at sikre den mest effektive vej til, at du som ny og mindre erfaren medarbejder effektivt får tilegnet dig de kompetencer, der er nødvendige for at servicere vores kunder bedst muligt. Med MOWE Academy sikrer vi dig en stærk juridisk faglighed indenfor entrepriseret og underbygger vores arbejde med vores strategiske fokuspunker.

Undervejs i forløbet indgår du som deltager forskellige steder i vores organisation. Der er defineret klare mål for, hvad der skal opnås af færdigheder og viden indenfor specifikke områder. Kompetenceopbygningen foregår primært ved daglig læring gennem sager og er understøttet af MOWE Curriculum samt løbende træning og feedback.

Send din ansøgning

Vi er løbende på udkig efter nye talentfulde kolleger, så vi er meget glade for at modtage din ansøgning, CV, og andre relevante papirer. Dette gælder både for de stillingsopslag, vi har aktive, såvel som uopfordrede ansøgninger.

Vi opfordrer til, at du beskriver, hvordan dine kompetencer og arbejdsrelaterede oplevelser matcher de specificerede jobkrav, så vi tydeligt kan læse, hvorfor du vil være en del af holdet. Tænk over, at beskrive dig selv på en måde, der gør det klart, hvad der er vigtigt for dig - både med hensyn til dit private liv og dit arbejdsliv.

Begræns din motiverede ansøgning til en side og vedhæft altid et omfattende CV med dine karakterudskrifter og send det til job@mowe.dk.

LEDIGE STILLINGER

Advokatfuldmægtig

Entrepriseadvokat