Vi søger nu en advokat med speciale i it-ret. Kunne det være dig? Så læs med her.

Den digitale teknologi har rejst en række nye juridiske problemstillinger. Disse problemstillinger har fået en stadig mere central betydning i takt med, at den digitale teknologi er integreret i alle aspekter af samfundet. Derfor støder vi ofte ind i it-retlige problemstillinger i vores arbejde, og vi søger derfor nu en advokat med en passioneret interesse for it-ret, digitalisering og transformation af forretning/forretningsudvikling, som har lyst til at bruge dine juridiske kompetencer på at forløse det digitale potentiale og gøre en mærkbar forskel for byggebranchen.

Vær med til at gøre strategi til virkelighed

I Molt Wengel har vi netop lanceret en ny strategi, hvor vores fokus er at minimere spild i byggebranchen. Derfor vil vi definere udviklingen i byggebranchen gennem tre indsatsområder: Vi forløser det digitale potentiale; vi udvikler måden, vi samarbejder på, og vi skaber en bæredygtig byggebranche. For at realisere strategien er det afgørende, at vi konceptualiserer vores rådgivningsydelser og automatiserer vores processer. Ligeså vigtigt er det, at vi er med til at drive den digitale udvikling i både byggebranchen og advokatbranchen.

Og det er her, du kommer ind i billedet. Som advokat med speciale i it-ret vil du indgå i et af vores teams og få en en rolle der både dækker interne og eksterne aktiviteter.

Du vil arbejde internt med et fagligt ansvar for forretningsudvikling og implementering af digitale aftaler og værktøjer. Eksternt vil du arbejde med at bistå kunder i forbindelse med udbud, udarbejdelse af kontrakter, samt håndtering af praktiske og juridiske udfordringer under udførelsen af byggeriet.

Om stillingen

Som it-advokat hos Molt Wengel kommer du til at arbejde med digitale aftaler og værktøjer i relation til hele byggeprocessen. Det vil for eksempel indebære:

  • Rådgivning i forbindelse med udarbejdelse af softwarelicensaftaler, aftaler om systemanskaffelser, hosting- og cloudaftaler, aftaler om vedligeholdelse og support samt persondata- og ophavsret
  • Generel kontraktretlig rådgivning, for eksempel vedrørende valg af kontraktform og misligholdelse af kontrakten.

Derudover vil du arbejde på at digitalisere og automatisere de områder og værktøjer, hvor det kan hjælpe os til at øge kvaliteten og minimere spildet af vores egne ressourcer, blandt andet i forhold til:

  • Agil udvikling, SaaS og outsourcing
  • It-udviklingsmetoder, ny teknologi og juridiske forhold, for eksempel i relation til digitalisering af sagsbehandling.

Om dig

Vores kommende kollega har:

  • et godt kendskab til it-ret og er gerne certificeret it-advokat
  • praktisk erfaring med udarbejdelse og håndtering af it-kontrakter og digitalisering/transformation af forretningsgange
  • erfaring med at identificere og håndtere både risici og muligheder i it-projekter – også på områder, hvor den teknologiske udvikling er foran lovgivningen
  • lyst til at påvirke og drive den digitale udvikling og integreringen af it/digitalisering i byggeriet samt udvikle dig som specialist på et advokatkontor med høj faglighed og med et stort fokus på den aktive og værdiskabende rådgivning.

Om os

Hver dag gør vi en mærkbar forskel i den danske byggebranche. Vi er specialister i byggeri og rådgiver inden for alle aspekter af entrepriseretten. Hele Molt Wengel arbejder ambitiøst med et skarpt fokus på at levere den bedst mulige løsning til vores kunder.

Vores omgangstone er uformel, og vi insisterer på teamarbejde og konstant forandring og udvikling. Vi prioriterer et stærkt samarbejde, internt såvel som eksternt. Blandt andet derfor arbejder vi med løbende personlig udvikling. Så hvis du har lyst til og mod på både faglig og personlig udvikling, kan du måske blive vores næste kollega.

Spørgsmål og ansøgning

Maria Jordanis fra Alfa & Omega står for rekrutteringsprocessen. Er du interesseret i at høre nærmere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Maria på e-mail mj@alfaogomega.dk eller på telefon +45 2168 2866.

Send din ansøgning, dit cv og andre relevante dokumenter til mj@alfaogomega.dk. Vi tager løbende kontakt til relevante kandidater med henblik på ansættelsessamtaler.

Tiltrædelse og ansættelsesvilkår

Efter aftale.