Kan du din debet kredit til fingerspidserne, og forstår du tal og systemer?

Har du styr på det grundlæggende indenfor økonomi og regnskab, og er du klar til at tage det næste skridt i din karriere? Så er det præcis dig, vi søger for vores kunde, Molt Wengel. Her får du en spændende stilling i et advokatfirma med specialister i entrepriseret, som brænder for at gøre en mærkbar forskel.

Du bliver en del af et team med en it-supporter, og du refererer i det daglige til virksomhedens Head of Data. Teamet arbejder tæt sammen med eksterne samarbejdspartnere inden for både økonomi og it, og du vil arbejde med eksterne samarbejdsrelationer, der blandt andet indebærer eksterne outsourcingspartnere, bank, revisor og leverandør af økonomistyringssystem.

I din hverdag kommer du til at arbejde med den brede pallette af traditionelle regnskabsopgaver, men i en utraditionel virksomhed, hvor der er højt til loftet og en spændende kultur. Du skal arbejde med:

  • daglig bogføring debitor/kreditor
  • bogføring af indbetalinger
  • diverse rapporter
  • lønkørsel
  • ad hoc opgaver

Der vil være rigtig gode muligheder for udvikling, for at lære nyt og for at prøve kræfter med nye ansvarsområder.

Lidt om dig

Du er nysgerrig, udadvendt og typen der selv søger løsninger. Du har mod til at tage ansvar og løse udfordringer. Du er naturligvis også stabil og sætter en ære i at være en del af et team, hvor alle hjælper hinanden. En frisk tone og højt tempo på kontoret, generer dig i øvrigt heller ikke – tværtimod.

Vi lægger vægt på, at du:

  • har en relevant regnskabsmæssig uddannelse
  • Evt. er nyuddannet og har stort lyst til at lære mere; du kan også have et par års erfaring med mod på meget mere
  • har erfaring med eller kan hurtigt sætte dig ind i systemer, f.eks. Navision

Send din ansøgning med CV via Hartmanns ved at klikke her

Bemærk at vores mål er at gennemføre hele rekrutteringsprocessen inden udgangen af januar, så vi kalder løbende til samtale og afholder samtaler sidst på måneden.

Vi ser frem til at læse din ansøgning.