Vi søger en erfaren og alsidig bogholder til Team Finance.

Du vil få en bred vifte af opgaver omfattende debitor- og kreditorbogholderi, herunder:

  • Fakturering
  • Leverandørbetalinger
  • Debitoropfølgning
  • Momsafregning og indberetning
  • Udlægshåndtering med Pleo
  • Månedsafslutning

Du vil være ansvarlig for lønafregning, refusioner m.m. til både måneds- og timelønnede. Til lønkørsel anvender vi Bluegarden. Du vil desuden være ansvarlig for månedlig rapportering af nøgletal til partnergruppen.

Derudover vil du være ansvarlig for likviditetsstyring og forecast, sags- og kundecontrolling, såvel som intern og ekstern, stakeholder management, ad hoc-rapporter og analyser.

Du vil referere til og arbejde tæt sammen med vores Head of Finance samt være en del af et ungt og uformelt miljø, hvor hjælpsomhed er et nøgleord, og alle arbejder med at spille hinanden gode. Her er en gensidig tillid og en åben feedback-kultur.

Kvalifikationer og kompetencer
Vi forventer, at du har flere års praktisk erfaring fra en lignende stilling, hvor du har siddet alene med ansvaret for hele bogholderiet, og at du har en relevant regnskabsmæssig uddannelse.

Det vil være en fordel, hvis du har erfaring med Navision og er en habil bruger af MS Office-pakken.

Det er ikke et krav, men en klar fordel, hvis du har erfaring med klientbogholderi fra advokatbranchen.

Som person er du stærk analytisk, er åben over for smart working, og hvis du har lyst til at være med til at optimere processer og implementere nye systemer, vil det være et ekstra plus, da vi er på en digital rejse. Du har en proaktiv og nysgerrig tilgang til opgaveløsning og trives derfor med at arbejde selvstændigt med både store og små opgaver.

Praktiske oplysninger
Der tilbydes en attraktiv lønpakke, bærbar pc og mulighed for og hjælp til hjemmearbejdsplads, inklusiv firmabetalt internet.

Herudover har vi kantineordning og gode træningsmuligheder i arbejdstiden.

Det er en fuldtidsstilling med fleksibel arbejdstid og fleksibel arbejdsplads.

Stillingen ønskes besat hurtigst muligt, men vi venter gerne på den rette kandidat. Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Gigi Christiansen på tlf. 3336 0944.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning og dit cv. Søg stillingen her. Da vi indkalder løbende, vil vi gerne høre fra dig snarest.