Vi søger en ny kollega, der vil være med til at drive og udvikle vores økonomi- og it-afdeling.

Vil du være med til at gøre en mærkbar forskel i byggebranchen og spille en central rolle i at drive en advokatvirksomhed succesfuldt ind i fremtiden?

Hos Molt Wengel bliver du en del af en adræt og selvstyrende organisation med særdeles høj faglighed. Vi har en uformel omgangstone og flad struktur med fokus på samarbejde og selvstyrende teams.

Om stillingen

Som Head of Finance & Data vil du være ansvarlig for økonomi og intern it. Det indebærer blandt andet udarbejdelse af årsregnskab, månedsafslutning, budgettering og likviditetsforecast. Vores Finance & Data-afdeling er central i forhold til at sikre tidstro, retvisende og valide data, så monitorering af basisdrift er gennemskuelig og tilgængelig for relevante parter.

Du bliver en del af et team med to fastansatte – en bogholder og en it-supporter. Teamet arbejder tæt sammen med eksterne samarbejdspartnere inden for både økonomi og it. Du vil være ansvarlig for disse eksterne samarbejdsrelationer, der blandt andet indebærer eksterne outsourcingspartnere, bank, revisor og leverandør af økonomistyringssystem.

Dine primære ansvarsområder vil indebære:

 • Månedsafslutning, årsafslutning og gennemgang af afstemninger
 • Løbende budgettering og udarbejdelse af likviditetsforecast
 • Optimering af forretningsprocesser og forretningsgange
 • Videreudvikling af vores økonomisystem (Navision), KPI dashboard og digitalisering af økonomifunktionen.
 • Du vil derudover få en central rolle i at blive ledelsens økonomiske sparringspartner.

Om dig

Da en stor del af dit arbejde vil bestå i at drive og udvikle Finance & Data-afdelingen, kræver det, at du har et godt overblik, høj analytisk kapacitet og en stærk evne til at strukturere opgaver.

Du er vedholdende, dialogstærk og serviceminded. Du er en god kollega med stærke samarbejdsevner, ligesom du forstår at gå selvstændigt til opgaveprioritering og -løsning. Du er omstillingsparat og trives i en organisation, der arbejder med principper frem for strenge processer og detaljerede arbejdsgange.

For at kunne realisere vores 2020-strategi har vi et øget fokus på at udnytte de digitale muligheder til at automatisere kerneforretningsprocesser og i højere grad benytte teknologien til at transformere data til indsigter, vi kan handle på. Du formår at demonstrere kommerciel indsigt kombineret med digital know-how, som kan guide og lede bredere forretningsinitiativer som procesomstrukturering, forandringsledelse og datastyring.

Du har lyst til at være en del af et lederteam, der til daglig arbejder for at gennemføre en stærk og ambitiøs strategi, som vi brænder for, selv når dagligdagen bliver udfordrende.

Når vi skal finde vores nye Head of Finance & Data, lægger vi vægt på, at du:

 • har solid erfaring fra lignende job, muligvis fra en konsulentvirksomhed eller fra en sammenlignelig branche
 • har en videregående uddannelse på minimum HD-niveau – måske har du også en baggrund som revisor
 • har god overordnet teknisk forståelse og er vant til at samarbejde med og styre eksterne leverandører
 • har erfaring med brug af databaser som arbejdsredskaber
 • er vant til at arbejde med Excel på højt niveau
 • har ledelseserfaring i mindre omfang, hvor du har udviklet selvstændige medarbejdere og forstår at balancere fokus på detaljer med frihed under ansvar.

Om Molt Wengel

Hos Molt Wengel bestræber vi os på hver dag at gøre en positiv og synlig forskel i den danske byggebranche. Vores virksomhed består af specialister i byggeri, og vi rådgiver inden for alle aspekter af entrepriseretten. Hele Molt Wengel arbejder ambitiøst på at levere den bedst mulige løsning til vores kunder.

Vi insisterer på et godt teamwork og konstant forandring og udvikling. Vi prioriterer et stærkt samarbejde, internt såvel som eksternt. Blandt andet derfor arbejder vi med løbende personlig udvikling, så hvis du har lyst til og mod på både faglig og personlig udvikling, kan du måske blive vores nye kollega.

I Molt Wengel lancerede vi i foråret en ny strategi med et stærkt fokus på at minimere spild i byggebranchen. Derfor vil vi definere udviklingen i byggebranchen gennem tre indsatsområder: Vi forløser det digitale potentiale; vi udvikler måden, vi samarbejder på; og vi skaber en bæredygtig byggebranche. For at realisere denne strategi er det afgørende, at vi konceptualiserer vores rådgivningsydelser, automatiserer vores processer og er med til at drive den digitale udvikling i både byggebranchen og advokatbranchen. Her kommer vores kommende kollega til at spille en central rolle.

Ansøgningsfrist og tiltrædelse

Er det dig, vi leder efter? Hvis ja, så send din ansøgning, dit CV, dine eksamensbeviser og andre relevante papirer til Annbritt T. Nielsen fra Momentum Consulting på an@momentumconsulting.dk. Søg hellere stillingen i dag end i morgen, for vi er klar til at ansætte, så snart vi finder vores nye kollega.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Annbritt T. Nielsen på +45 2483 1412 eller an@momentumconsulting.dk.