Molt Wengel er specialister inden for byggeri og rådgiver inden for alle aspekter af entrepriseretten. Vi er et kontor i vækst, og vi søger derfor nye advokatfuldmægtige til vores kontor i København.

Din profil

Du har ambitioner om at blive advokat, og du ønsker at være en del af en specialiseret virksomhed, hvor du får lov til at gøre en mærkbar forskel i den danske byggebranche.

Du er ved at skrive dit speciale, netop færdig på universitet eller har et års erfaring som advokatfuldmægtig med ønske om at specialisere dig og arbejde i en virksomhed med høj faglighed.

Du kan lide at have selvstændigt kunde- og sagsansvar og har en sikker fornemmelse for kvaliteten i det arbejde, du udfører. Det er en fordel, men ikke et krav, at du har relevant erfaring.

Du tilbydes en fantastisk udfordring

Molt Wengel tilbyder en dynamisk og agil organisation med en særdeles høj faglig kompetence. Du vil opleve teamorganisering og engagerede kollegaer, der vægter ærlighed, samarbejde og ansvarlighed lige så højt som fagligt at være de bedste. Du skal trives med stabilt at give branchens højeste service og være god til at forstå kundens behov og rammer.

Som advokatfuldmægtig hos Molt Wengel får du, gennem daglig sparring med andre advokatfuldmægtige og advokater, mulighed for at udvikle dig fagligt såvel som personligt.

Du vil blive en del af en ung og uformel organisation, hvor team-ånden er gennemgående, uanset om vi rådgiver vores kunder eller afholder sociale arrangementer.

Spørgsmål til stillingen

Er du interesseret i at høre nærmere, eller ønsker du i sikker fortrolighed og fuld diskretion at drøfte dine muligheder hos Molt Wengel, er du velkommen til at kontakte advokatfuldmægtig Katrine Freiesleben Petersen på tlf. 2594 0258 eller mail job@mowe.dk.

Din ansøgning

Send din ansøgning, CV og karakterer til Molt Wengel på job@mowe.dk.

Ansøgningsfrist og tiltrædelse

Vi ansætter løbende. Tiltrædelse efter aftale.