Molt Wengel Advokatpartnerselskab søger en stærk procesadvokat, der ønsker at gøre en mærkbar forskel.

Procesadvokat

Har du ambitioner og en faglig såvel som personlig skarphed til en af Danmarks førende advokatvirksomheder inden for byggeri?

Du tilbydes en fantastisk udfordring:

Molt Wengel er specialister inden for byggeri, og rådgiver inden for alle aspekter af entrepriseretten. Du tilbydes en dynamisk og agil organisation med særdeles høj faglig kompetence overalt. Du vil opleve teamorganisering og 30 engagerede kollegaer, der bl.a. vægter ærlighed og ansvarlighed højt og som fagligt vil være blandt de bedste.

Dit arbejde vil tage sit udgangspunkt i rets- og voldgiftssager af forskelligt omfang og kompleksitet i tæt samarbejde med teamets øvrige specialister. Som advokat hos Molt Wengel får du mulighed for at udfordre dig fagligt såvel som personligt – også når det drejer sig om reelle udviklingsforløb, som du tilbydes, når det giver mening og værdi for dig.. Du får adgang til spændende og udfordrende sager og kunder samt en unik mulighed for at skabe dig et udfordrende og værdifuldt fundament som én af branchens stærkeste specialister.

Din skarpe profil ser formodentlig sådan ud: 
Du er erfaren advokat med minimum 3 års erfaring. Du har omfattende proceserfaring fra rets- og voldgiftssager, og har en særlig evne og fokus på bevisførelsen. Du har muligvis arbejdet med forsikrings- og entrepriseret uden at dette er et ufravigeligt krav. Du kan lide at gå i retten, og du er motiveret af og evner at håndtere en god udfordring.

Du er analytisk stærk og arbejder gerne med flere opgaver og sager på samme tid, hvor man mærker din grundighed og flid. Du sætter pris på et uhøjtideligt men dybt professionelt arbejdsmiljø og evner at udvikle de vigtige relationer til kolleger og kunder.

Din ansøgning
Send din ansøgning på e-mail til job@mowe.dk.
Send gerne din ansøgning hurtigst muligt, da vi løbende tager kontakt til relevante kandidater med henblik på ansættelsessamtaler og testforløb.

Spørgsmål til stillingen
Er du interesseret i at høre nærmere, er du velkommen til at kontakte Anja Schønning Voss, Head of Culture på tlf.: 4242 9644