Har du et højt fagligt niveau, og brænder du for at udvikle dine juridiske kompetencer? Kunne du tænke dig at arbejde ved Danmarks førende advokatkontor inden for entreprise- og udbudsret? Molt Wengel advokatpartnerselskab søger jurastuderende, der minimum er på 2. år af bacheloruddannelsen.

Vi tilbyder

Hos Molt Wengel investerer vi i vores studenter ved daglig sparring med advokatfuldmægtige og advokater, hvilket giver mulighed for udvikling – fagligt såvel som personligt.

Vi tilbyder udfordrende arbejdsopgaver og målrettet udvikling, som – hvis du er den rette – kan føre til fastansættelse som advokatfuldmægtig, når du er blevet cand.jur.

Du vil blive tilbudt vores talentudviklingsprogram og indgå i vores studenterteam, der består af omkring syv studenter. Du vil blive tilknyttet et team af advokater og advokatfuldmægtige og komme til at arbejde tæt sammen med teamet, hvorfor du vil få mulighed for at følge konkrete sager og projekter hele vejen. Arbejdsopgaverne består blandt andet af udarbejdelse af processkrifter, juridiske notater og litteratur- og kildesøgning.

Arbejdstiden udgør ca. 15 timer ugentligt, og arbejdet tilrettelægges sammen med de øvrige studenter og advokaterne. Vi er fleksible med arbejdstiden i eksamensperioder.

Har du et evt. ønske om udlandsophold eller praktik, ser vi positivt på dette.

Om dig

  • Du er minimum 2.-årsstuderende
  • Du har gode karakterer, herunder især i de formueretlige fag
  • Du har interesse for entrepriseret og/eller udbudsret
  • Du er ansvarsbevidst og leverer det aftalte
  • Du har et stort personligt drive og kan nemt arbejde i et team
  • Du trives med at tage initiativ og komme med løsningsforslag

Om Molt Wengel

Vi er et specialiseret kontor med stor faglighed, der vægter selvstændighed, drive og udvikling højt. Vores advokater er nogle af de bedst kvalificerede specialister, og vi har stor erfaring med at føre sager ved Voldgiftsnævnet for Byggeri og Anlæg. Vi har højt til loftet, og du vil blive en del af et ungt, professionelt og uformelt kontor.

Er du interesseret i at høre nærmere, er du velkommen til at kontakte Simone Thelin på e-mail st@mowe.dk.

Ansøgningsfrist og tiltrædelse

Send din ansøgning, CV og karakterer til job@mowe.dk hurtigst muligt. Vi holder samtaler løbende.