HVEM ER VI?

Bygninger skaber vigtige rammer om vores eksistens. Byggeri og anlæg er med til at skabe den nødvendige infrastruktur i vores samfund og etablere vigtige navigationspunkter for os mennesker. I Molt Wengel er vi specialiserede i at rådgive i alle typer af byggeprojekter – fra første blyantskitse til færdigt byggeri.

Vi udfolder vores viden i spændingsfeltet mellem paragraffer og praksis med dyb forståelse for de udfordringer, man møder, når man arbejder professionelt med byggeri og anlæg.

Vi ser reelt os selv som en del af byggebranchen, for det er det, vi synes er spændende, og det er her, vi vil gøre en mærkbar forskel.

VI ER KUNDEORIENTEREDE
MED HØJ ETIK OG MORAL

VI ER KUNDEORIENTEREDE
MED HØJ ETIK OG MORAL

VI HAR BRANCHENS
HØJESTE FAGLIGHED

VI HAR BRANCHENS
HØJESTE FAGLIGHED

VI ER ET TEAM

VI ER ET TEAM

FAQ

KAN JEG VÆRE EN DEL AF MOLT WENGEL, UANSET HVOR JEG BOR?

HVORDAN ER KULTUREN?

HVAD KAN JEG FORVENTE I EN ANSÆTTELSESPROCES?

MOWE-PORTRÆT

Vi gør en dyd ud af, at alle i huset har en god relation til hinanden

Læs mere

MOWE-PORTRÆT

Med balance i livet er der plads til både kaffe og Karnov

Læs mere

Send din ansøgning

Er du blandt de bedste inden for dit felt?

Vi er løbende på udkig efter nye talentfulde kolleger, så vi er meget glade for at modtage din ansøgning, CV, og andre relevante papirer. Det gælder både for de stillingsopslag, vi har aktive, såvel som uopfordrede ansøgninger.

Vores stillinger er ikke knyttet til en bestemt landsdel. Derfor når du læser vores stillingsopslag, skal du huske, at det hos Molt Wengel er muligt at bo og arbejde i hele landet.

Vi opfordrer til, at du beskriver hvordan dine kompetencer og arbejdsrelaterede oplevelser matcher de specificerede jobkrav, så vi tydeligt kan læse hvorfor, du vil være en del af Molt Wengel.

Send din motiverede ansøgning med CV, karakterudskrifter og andre relevante papirer.

Send din ansøgning her

LEDIGE STILLINGER

Advokatfuldmægtig

Entrepriseadvokat

Entrepriseadvokat som brænder for udbud

Jurastuderende med interesse for entreprise- og udbudsret

Byggeteknisk Rådgiver / Teknisk Udbudsspecialist

MOLT WENGEL ACADEMY

Vælg en spændende karriere som advokatfuldmægtig hos Molt Wengel – byggebranchens advokater.

Vi er Danmarks førende entreprisekontor. I Molt Wengel er vi advokater for de virksomheder, der ønsker at gøre en mærkbar forskel i den danske byggebranche. Vores fundament er støbt i krydsfeltet mellem paragraffer og praksis, og vi arbejder sammen med et bredt udvalg af aktører og specialister inden for byggebranchen. Det betyder, at vi aldrig lader juraen stå alene.

Med Molt Wengel Academy gør vi dig til byggebranchens advokat, der kan omsætte juridiske regelsæt til virkelighedsnære og konkrete løsninger – og vi fremtidssikrer og kvalificerer fundamentet for din fremtidige karriere. Selvom du hverken tegner skitser eller får fingrene i spartelmassen, opbygger du kompetencerne til at rådgive 360 grader rundt.

Læs mere om Molt Wengel Academy her

Molt Wengel dag

To gange om året tager hele Molt Wengel en dag ud af kalenderen, for at vi sammen kan tænke nye tanker og lære nyt. Vi udvikler, vi fejler, og vi øver os. Vi mener nemlig, der er mange gevinster ved at være nysgerrige og se på tingene på en ny måde.

Vi har arbejdet med alt fra udvikling af bitcoins, åndedrætsteknikker og meditation, transformation af advokatbranchen, til hvordan man opbygger tillid i et team.

Du kan se uddrag fra vores Molt Wengel dage i 2020 her.

Molt Wengel dag marts 2020

Molt Wengel dag september 2020