Andreas rådgiver ikke kun om entrepriseret, men bidrager også med udbudsretlig viden, som hænger naturligt sammen med byggeri og rådgivning af offentlige kunder.

Går til sagens kerne
Når Andreas rådgiver vores kunder, sætter han en ære i at formidle med overblik og i at gå til sagens kerne og skære unødvendige detaljer fra. Samtidig kan han formidle juraen på et sprog, som alle forstår. Det er en evne, han bruger i:
– komplicerede tvister
– konfliktnedtrapning
– fremsynet, entrepriseretslig rådgivning.

Andreas er blandt andet drevet af at håndtere konflikter, som ikke bare handler om jura. Det er måske en af grundene til, at valget faldt på entrepriseret. For i byggeriet vedrører tvisterne som regel både tekniske og juridiske forhold, og ofte er der behov for en bred vifte af kompetencer for at finde hele og samlede løsninger.

En lyttende, nysgerrig og analytisk rådgiver
Som rådgiver er det Andreas’ mål at gøre det komplicerede så simpelt som muligt. Jo bedre han forstår en konflikt, jo bedre bliver hans overblik som rådgiver – og i sidste ende giver det de bedste og mest simple løsninger for klienten. Derfor er det vigtigt for ham at forstå klienternes virkelighed, omstændigheder og branche grundigt.

Som kunde vil du opleve, at Andreas er et lyttende, nysgerrigt og analytisk menneske. Derudover er han også er både loyal, struktureret og systematisk. Evner, der er afgørende for at være en god rådgiver. Privat er det sport, der trækker, og så afslutter han ofte dagen med en tysk bog; en vane fra dengang han tog et semester på Humboldt-Universität i Berlin under jurastudiet.

”Juraen skal formidles i et sprog, som folk forstår. Jo simplere det kan gøres, desto bedre.”