Arendse rådgiver særligt private bygherrer, blandt andet når de skal indgå aftaler, og når de oplever entrepriseretlige tvister.

Arendse Warnøe arbejder primært med private bygherrer, som hun rådgiver om aftaler og om entrepriseretlige tvister.

Rådgivning på strategisk plan

Den vigtigste kompetence i Arendses arbejde er at kunne trække sagen op i et helikopterperspektiv og rådgive kunden på et strategisk plan:

”Jeg skal kunne afdække mange forskellige scenarier for min kunde og være hans eller hendes strategiske rådgiver. Det er sådan, jeg yder den bedste rådgivning for min kunde, og så er det også med til at opbygge min relation til kunden. Den stærke relation, jeg sigter efter at have med mine kunder, er også grundlaget for, at jeg kan fungere som strategisk rådgiver,” fortæller Arendse.

Starter med slutresultatet

Når Arendse taler om at være sin kundes strategiske rådgiver, handler det i høj grad om at være involveret i beslutningsprocesserne, så juraen bliver tænkt ind tidligt i kundens proces.

”Jeg starter med slutresultatet,” forklarer Arendse.

”Altså med at spørge min kunde, hvad der ville være et godt resultat for dem. Og så arbejder vi os strategisk frem mod det mål”.

For der er mange faktorer, der spiller ind, og som er betingede af, hvor kunden skal hen. Arendse gør en dyd ud af at rådgive kunden om, hvordan de finder den bedst mulige løsning for dem. Og det indebærer, at hun spørger grundigt ind til målet og de årsager, der ligger bag.

Kombinationen af jura og erfaringer

Det var Arendses kompromisløse fokus på udvikling og faglige udfordringer, der i sin tid bragte hende til Molt Wengel. Hun ledte efter et arbejde med ansvar og med mulighed for en eksponentiel læringskurve, og det har hun fundet i Molt Wengel:

”Der bliver stillet høje krav og udvist stor tillid til mig, og jeg er vild med det. Det er vigtigt for mig, at jeg tydeligt kan se, at jeg hele tiden udvikler mig. Jeg er i gang med at støbe mit praktiske fundament. Den erfaring, jeg er i gang med at opbygge, bruger jeg hver dag. Et er at kunne henvise til de rigtige paragraffer – det er selvfølgelig essentielt. Men det er, når jeg krydrer juraen med erfaring fra det virkelige liv, at jeg føler, jeg gør den største forskel”.