Med ansvaret for at drive HR-funktionen hos Molt Wengel, er Eva involveret i alt fra rekrutteringer og MUS til onboarding-strategi og optimering af processer. Hun sikrer, at Molt Wengels processer er gennemskuelige, enkle og effektive, så de øvrige funktioner i huset kan bruge tiden på det, de er bedst til.

Gør en forskel for opgaven, processen og medarbejderne
Når de interne processer er godt skruet sammen, påvirker det alle lag i virksomheden. Det betyder for eksempel, at lederne kan bruge mindst mulig tid og energi på rekruttering og i stedet fokusere på deres ledelsesopgave. Det er helt i tråd med vores ambition om at bruge medarbejdernes kompetencer der, hvor de har størst effekt og gør mest gavn.

For Eva ligger motivationen i at gøre en forskel. Både i forhold til opgaven, processen og de mennesker, der er involveret. Hun sørger blandt andet for, at det bliver nemmere at være en god leder, fordi de underliggende processer er på plads – og det påvirker medarbejderne positivt, eftersom de får en bedre leder. Evas professionelle kendetegn er blandt andet, at hun:
– Er tilgængelig
– Har en 360-graders tilgang
– Griber bolden, når noget kan gøres bedre
– Går til opgaven med godt humør

Balance og gode rammer
Eva er drevet af at sikre, at medarbejderne har rammerne for at være i flow. Det kræver, at der er balance mellem arbejds- og privatliv, og at medarbejderne trives. Vi tror på, at trivsel er nøglen til de gode resultater, og Eva er med til at skabe grundlaget for, at alle hos Molt Wengel udfolder deres potentiale og har de optimale rammer for at udføre deres arbejde.

Muligheden for at afprøve nye arbejdsmetoder er en anden del af Evas arbejde. Hos Molt Wengel undersøger vi forskellige metoder til at arbejde aktivt og fokuseret. Den målrettede systematik tiltaler for Eva – især fordi det er med til at skabe medarbejdere i flow og sikre balance mellem arbejds- og privatlivet. Rent privat bor Eva sammen med sin mand og børn, som er en aktiv familie, hvor sport og udendørs aktivitet er en stor del af hverdagen.

”Det handler om at gøre hverdagen lettere for de øvrige funktioner, fordi de underliggende processer er enkle og effektive.”