Jacob har mange års erfaring som økonomichef, og han er eminent til at tænke i systemer og til at finde sammenhænge i store mængder information og data. Den evne skaber fremdrift og forbedringer i alle dele af vores forretning.

Kunderne får mere præcis og brugbar rådgivning
Når vi har et velfunderet, databaseret fundament, får du som kunde mere præcis, kvalificeret og brugbar rådgivning. Det skyldes, at Jacob og hans team:
– leverer de rigtige data på rette tid og i de rigtige dimensioner
– skaber sammenhænge i systemer på tværs af organisationen
– sikrer, at vi har de nødvendige systemer til at udvikle og forbedre forretningen, så vi kan gøre en mærkbar forskel for vores kunder.

På grund af Jacobs kompetencer og drivkraft er han præcis sådan et menneske, man drømmer om at få som ansvarlig for den finansielle drift og data. Han er garant for stabilitet, orden og systematik, og samtidig har han evnen til at spotte, hvor der er plads til forbedringer.

Der må godt være tempo på
Noget af det første, man lægger mærke til ved Jacob, er hans energi og hans direkte blik. Og han er præcis, hvad han giver sig ud for: Ærlig, vedholdende og ambitiøs i forhold til at levere sit allerbedste hver eneste gang.

Det matcher kulturen hos Molt Wengel, hvor der ikke er langt fra idé til beslutning og handling, og det er i sådan et miljø, Jacob trives bedst. Når computeren er slukket, og tal og data er lagt til side for dagen, så finder du Jacob sammen med familien, i gang med et kulinarisk projekt eller i fuld fart på cyklen.

”Jeg bliver motiveret af at løse noget, der er svært, og levere et output til mine kollegaer, som er bedre, end de havde forventet.”