Joachim rådgiver vores kunder i byggebranchen baseret på en solid forståelse af entrepriseret og en stor indsigt i flere af de retsområder, der griber ind i entrepriseretten.

En analytisk stærk rådgiver
For Joachim er drivkraften at hjælpe vores kunder med at løse problemer – og i endnu højere grad at rådgive dem til, hvordan de kan undgå konflikter. Det er Joachims evne til at sætte sig grundigt ind i en sag, skabe overblik og samtidig forstå detaljerne, der gør ham til en dygtig juridisk rådgiver. At han desuden har en ægte interesse og indlevelsesevne i kundens ønsker og problemstillinger, gør det kun bedre.

Dem, der høster frugterne af Joachims egenskaber, er dig som kunde. For når Joachim er involveret i et projekt, får du:

– en analytisk stærk rådgiver med stor kundeforståelse
– løsninger, der tager højde for andre relevante retsområder
– en kvalificeret sparringspartner, der kan formidle budskaberne klart og forståeligt.

Når det komplekse er interessant
Hvis du har en kompliceret opgave, er Joachim en af dem, der står forrest i køen. For Joachim er noget af det bedste ved hans arbejde nemlig at finde sammenhæng i projekter med mange facetter. At skabe orden i kaos. Det er hér, Joachim bliver udfordret, og det er hér, du ser et ekstra glimt i hans øjne.

Med fødderne solidt placeret på jorden og en god portion ydmyghed er han desuden en fornøjelse at have med på holdet – både for vores kunder og for hans kollegaer. Og fødderne kommer også på arbejde uden for arbejdstiden. Når weekenden kalder, kobler Joachim nemlig af på fodboldbanen, på cyklen eller i selskab med gode venner.

”Jeg elsker at løse problemer, men det allerbedste er naturligvis, når vi kan undgå, at problemerne opstår.”