Kristina rådgiver især private bygherrer og entreprenører, og med hendes forståelse for såvel den juridiske som den tekniske del af et byggeprojekt, får kunderne hjælp og vejledning, der både er håndgribelig og anvendelig.

Fokus på at forebygge konflikter
Kristina er Head of Legal Team 3, der primært arbejder med private bygherrer. Ofte er Kristina involveret i en sag, allerede inden projektet starter. Her sørger hun for, at de nødvendige aftaler er på plads. I løbet af byggeriet er Kristinas fokus at forebygge konflikter, fordi det både er det mest økonomiske og mest tidseffektive for alle parter. Derudover er hun erfaren i at:
– løse konflikter og indgå forligsaftaler
– føre syn og skøn
– køre voldgiftssager
– udarbejde standardkontrakter og aftalepakker.

Med Kristina som din sparringspartner får du mere end en advokat. Du får en kompetent rådgiver med forståelse for både den juridiske og den tekniske del af en byggeproces. Det betyder, at du får bistand, der tager afsæt i din branche og de specifikke udfordringer, du står overfor. På den måde bliver rådgivningen konkret og anvendelig, og du får de optimale muligheder for at stå så stærkt som muligt i dit byggeprojekt.

Grundig, tilgængelig og engageret
Nogle af Kristinas forcer er hendes tilgængelighed, engagement og vedholdenhed. Kristina undersøger nemlig altid tingene til bunds, oparbejder en tæt og god relation til sagens parter og er stålsat på at løse kundens udfordringer. Som kunde vil du derfor opleve, at Kristina er der, når du har brug for hende – uanset om det drejer sig om en mindre opgave eller en større, kompleks sag.

Derudover har Kristina evnen til at give rådgivning i et sprog, alle kan forstå. Det er en kompetence, der er værdsat både af vores kunder og af kollegaerne hos Molt Wengel. Måske hænger evnen til at gøre ting lettilgængelige og håndgribelige sammen med hendes forkærlighed for det nære. For når Kristina lukker døren til kontoret, er det hendes mand og to børn, der er i fokus, og en solskinssøndag i Zoo med familien er et godt billede på en rigtig god dag for hende.

”Det er vigtigt, at et råd kan bruges til noget med det samme. Derfor forsøger jeg altid at give konkret rådgivning i et sprog, man kan forstå.”