En kombination af jura og økonomi er Louises spidskompetence. Hun arbejder især med udbudsretslige spørgsmål, og så er hun kendt for at være effektiv.

Louise var meget fascineret af advokatserier, da hun var ung. Og da hun på HHX skrev en større skriftlig opgave om en juridisk problemstilling, fandt hun ud af, at hun havde talent for både økonomi og jura. Derfor tog hun en kombinationsuddannelse på Handelshøjskolen og blev erhvervsjurist.

Forståelse for helheden
I Molt Wengel arbejder Louise både med udbudsret og entrepriseret. Hun er specialiseret i udbudsret, men har kastet sig over entrepriseretten og Integreret Byggeri for at få en endnu bedre forståelse for udbudsdelen – og for at kunne rådgive strategisk om hele processen. Og det er kendetegnede for Louise konstant at ville dygtiggøre sig, både når det kommer til juridiske discipliner og til effektive arbejdsmetoder, som vi har fokus på i Molt Wengel. Hun bryder sig hverken om at gå i stå eller have løse ender, så en god arbejdsdag er fuld af fremdrift og flueben.

”Jeg bliver motiveret af godt samarbejde og vil gerne løse problemer og finde svar. Så fremdrift er vigtig for mig.”