Maria er den type jurist, der er rift om i byggesager. Hun er fagligt stærk med mange års erfaring fra udbuds- og entrepriseret, hun har stor viden om bæredygtige byggerier, og hun har et skarpt øje for at finde løsninger hurtigt og effektivt.

Drivkraften er at få ting til at lykkes
Der er ikke mange jurister, der har erfaring med at arbejde med bæredygtige byggerier. Med dét har Maria. Sammen med entreprise- og udbudsret er bæredygtighed Marias faglige hjertebarn. Hun stortrives med at se projekter blive til og ikke mindst med at få byggeriets parter i mål bedst muligt. Det har hun blandt andet gjort som leder for udbuds- og entrepriseret-teamet hos Banedanmark og som Senior Legal Consel for de store byggerier i Købehavns Lufthavn.

Med erfaringen kommer der også naturligt mere tyngde i den faglige ekspertise. Som kunde vil du derfor opleve, at Maria:
– er en direkte, ærlig og knivskarp juridisk rådgiver med en god portion humor
– forstår at lytte og stille de rigtige spørgsmål
– hurtigt kan identificere mulige løsningsmodeller
– får dig sikkert og effektivt i mål med din sag.

Svaghed for komplekse sager
Hvis du står med en sag, der er mere end almindeligt svær, vil du se Maria stå og trippe for at få fingrene i den. Hun har nemlig en forkærlighed for udfordrende og komplicerede sager. Her finder hun som oftest hurtigt vejen ind til kernen af problemet. Derfor kan du roligt regne med, at du er i trygge hænder, når du har Maria som din juridiske ekspert.

En af de ting, der fik Maria til at vælge Molt Wengel, var, at det er et anderledes og moderne advokatkontor. Her taler man for eksempel ikke kun om at skabe balance mellem arbejds- og privatliv. Her gør man det. Det giver mere overskud og tid til familien, og det giver bedre mulighed for at dele glæden ved at rejse med børnene.

”Den dynamiske måde at arbejde på inden for entrepriseretten, synes jeg, er fantastisk. ”