Marie er tekstforfatter og kommunikationsstrateg. Hun spiller en central rolle i at få vores ambition til at leve gennem vores kernefortælling, tone of voice og visuelle stil.

I Molt Wengel arbejder Marie med strategiske linjer og konkrete tekster – og en hel del kommunikation og projektledelse derimellem. Hun omsætter kompliceret stof til tekster, de fleste kan forstå. Og hun laver LinkedIn-opslag og andre former for content, som bliver læst og handlet på.

Konkrete eksempler, tak
Marie insisterer på at bryde fine ord ned til konkrete eksempler – uanset om der er tale om indhold til en hjemmeside, et stillingsopslag eller en kundepræsentation. Derfor må kollegaerne igen og igen svare på spørgsmål som: ”Og hvad betyder det så i praksis?” eller ”Hvad får kunden ud af at læse med her?”. Alligevel – eller måske netop derfor – er hun en værdsat sparringspartner om formidlingens rolle i gode kundeoplevelser.

Nudger os selv og kunderne
Marie har bred erfaring fra formidlingens verden. Hun har lavet radio og tv, været ekstern lektor på universitetet og arbejdet på bureau i flere år. Og så ved hun en ting eller ti om adfærdsdesign og om, hvordan vi bruger disciplinen i vores kommunikation og i vores arbejde med at optimere arbejdsgange og koncepter internt i MOWE-biksen.

"Der kommer sjældent noget godt ud af at producere indhold uden først at tage stilling til, hvem der skal bruge det til hvad og hvorfor."