Det er Michelles fornemmeste opgave at sikre stærke kunderelationer, der gør os til vores kunders strategiske medspiller

Tæt kontakt til kunderne
Essensen af Michelles arbejde er at sørge for, at vi driver vores kunderelationer i fællesskab, og at vi altid har nye spændende byggeprojekter at arbejde med, hvor vi kan gøre en mærkbar forskel for branchen.

Til daglig har Michelle tæt kontakt til vores kunder. Hendes tætte kontakt med kunderne gør, at hun har stor indsigt i, hvad de har brug for, og hvad der skaber værdi for dem.

Når man i Molt Wengel står for at drive relationen til en kunde, er man kundeansvarlig. På den måde opbygger vi tætte relationer, der giver os en dyb forståelse for vores kunders behov. Michelle går struktureret til værks i at afdække, hvor vi kan gøre den størst mulige forskel for den enkelte kunde. Den viden tager hun med ind i sit arbejde med de kundeansvarlige, som hun støtter i at pleje og udvikle deres kunderelationer.

Kundernes strategiske medspiller
Vi er altid interesserede i at arbejde sammen med nye bygherrer og entreprenører for at udvikle byggebranchen og dele vores erfaringer og viden. Michelle støtter juristerne i at etablere nye kunderelationer, så vi kan gøre en mærkbar forskel for endnu flere af branchens aktører.

”Da jeg startede hos Molt Wengel, havde jeg ingen erfaring fra branchen. Jeg kendte ingenting til hverken byggebranchen eller entrepriseret, så det har jeg skulle lære. Der er stort potentiale i branchen, for eksempel hvad angår digitalisering, bæredygtighed og samarbejde,” siger Michelle.

Arbejdet med kunder giver energi
Det bedste ved Michelles arbejde er diversiteten, synes hun. Hun nyder at arbejde sammen med juristerne om at skabe og udvikle kunderelationer. I det arbejde er der ikke to dage, der er ens, og det giver Michelle energi.

Og energi har Michelle også brug for, når hun ikke er på arbejde. Der har hun nemlig travlt med at løbe rundt efter sin datter Ingrid, som er født i december 2018. Michelle er afhængig af løbeture og lydbøger, som hun minimum hører to af om ugen. Derudover er Michelle en salgs- og byggenørd, som dagligt holder sig opdateret om branchen.

”Vi eksisterer for vores kunder. Jeg ser det som min fornemste opgave at sørge for, at relationen til vores kunder er stærk, og at kunderne oplever os som deres betroede rådgiver”