Peter er rundet af mange års juridisk erfaring med byggebranchen. Det betyder, at han har overblik og forståelse for et byggeprojekts mange facetter og interessenter – og at han ved, hvordan man får et byggeprojekt sikkert i mål.

Kendskabet til byggebranchen er en fordel
Når man som Peter har haft sin gang hos entreprenør-, arkitekt- og rådgivningsvirksomheder, ved man, hvordan byggebranchen er skruet sammen. Den viden kommer Molt Wengels kunder til gode. Peter er nemlig særligt skarp, når det handler om at:
– se problemstillingerne i et projekt
– vurdere hvilke risici, man skal holde øje med
– stille de rigtige spørgsmål og få fakta på bordet, hvis en kunde står i en konflikt, der skal løses.

Som kunde vil man mærke, at Peter har tabt sit hjerte til juraen. Her har han nemlig mulighed for at gøre en forskel i en sag og for en kunde, og det er drivkraften bag Peters engagement.

Det juridiske håndværk er i centrum
Hvorfor gå fra den pulserende byggebranche til et advokatfirma, kan man spørge sig selv. For Peter er svaret enkelt: Tempoet og samarbejdet med de mange faggrupper i byggeriet var givende og spændende, men han ville gerne tilbage til det juridiske håndværk.

Molt Wengel var oplagt som ny destination for Peter, fordi det er et specialistkontor med en proaktiv profil og værdier, som han kan se sig selv i: Der er samarbejdet, juraen og produktet, der er i fokus, kombineret med en nysgerrig og betænksom kultur – og alt sammen med byggeriet som kerne. Og den sammenhæng passer perfekt til Peters kompetencer og værdier

”Noget af det, jeg bedst kan lide, er at rådgive kunderne, så de føler sig hjulpet og kan mærke, at det har gjort en forskel.”