Simone sørger for driften af vores kultur og er sparringspartner på initiativer, der udvikler den.

Mennesker er andet og mere end ressourcer

Som Culture Consultant i Team Culture arbejder Simone Thelin med at drifte og udvikle Molt Wengels kultur.

”Vores team hedder Team Culture og ikke HR. For vi synes ikke, HR er et godt begreb for det, vi laver i Culture-teamet. HR står jo for human resources, og vi ser ikke mennesker som ressourcer, der skal passe ind et sted, for at virksomheden kan tappe af dem. Molt Wengel er er en vidensvirksomhed, der lever af dygtige medarbejdere, så derfor arbejder vi med kultur og adfærd og med, hvordan vi skaber de bedste rammer for, at vi hver især kan udfolde vores fulde potentiale,” fortæller hun.

Simone styrer blandt andet de driftsmæssige aspekter i, at vi kan holde udviklingssamtaler, ledelsestræning og anden intern træning, der konstant gør os bedre og skarpere i vores arbejde. Sammen med Anja Schønning Voss opbygger hun initiativer, der udvikler på de kompetencer, vi har i Molt Wengel.

Derudover har Simone en stor del af ansvaret for, at vi får tiltrukket de rigtige mennesker og faglige profiler, når vi skal ansætte nye kolleger.

Bæredygtighed i et menneskeligt perspektiv

Simone er optaget af bæredygtighed i et menneskeligt perspektiv. Ifølge hende rækker bæredygtighed nemlig ud over det miljømæssige. Simone tænker meget på bæredygtighed i et medarbejderperspektiv:

”Det er vigtigt, at vi lægger kræfter i at udvikle og pleje et bæredygtigt arbejdsmiljø, hvor der for eksempel er gode muligheder for personlig og faglig udvikling. Vi skal sørge for, at arbejdslivet er holdbart for vores kolleger. Det bidrager jeg til ved at drive og optimere de processer, der muliggør et godt arbejdsmiljø,” fortæller Simone.

Service som motor

Simone har en kandidatgrad i Service Management fra Copenhagen Business School, og det er tydeligt, at service er motoren i hendes arbejde. Hun nyder, at hun hver dag har mulighed for at gøre en forskel gennem service:

”Vores mål i Team Culture er at gøre en mærkbar forskel for vores kolleger – for ultimativt at gøre en mærkbar forskel i den danske byggebranche,” siger hun.