Med en baggrund indenfor organisationssociologi, service management og projektstyring, har Simone fundet sit smørhul i Molt Wengels organisation, hvor netop de kompetencer hjælper hende på daglig basis med at skabe sammenhæng og udvikle på tværs af juridiske- og administrative enheder.

Går undersøgende og nysgerrigt til verden og de strukturer, vi lever under
Hvad end det er faglige opgaver eller sociale relationer er nysgerrigheden det drivende. Simone råber højt, når der er noget som ikke giver mening. Det er en kvalitet, som kræver både mod og en oprigtig lyst til at forandre ting til det bedre.

Til dagligt florerer Simone i Molt Wengels forretningsudviklingsteam. Her er det organisationens arbejde med konceptualisering og projektstyring af en række udviklingsinitiativer der er i fokus. Derudover arbejder Simone tæt med vores ledelse og bestyrelse, og fungerer som Executive Assistant. I rollen har Simone mulighed for at se på helhederne i Molt Wengels udvikling, for at slå ned netop der i helheden, hvor udvikling af det enkelte initiativ, vil have størst værdi.

Simones erfaring bruger hun blandt andet til at:
– forbedre processer og systemer så de passer til de mennesker, som bruger dem
– implementere koncepter som øger produktiviteten hos medarbejderne
– udvikle Molt Wengels ydelser

Forstå brugeren og de vil forstå dig
I arbejdet med udvikling af processer, systemer og koncepter, er der én ting som går igen for Simone; Det skal gøres med fokus på mennesket.

”Mit primære fokus er på at bringe strategiske idéer til virkelighed. I det ligger der en afgørende fokus på at lave ting, som er intuitive, engagerende, og i sidste ende værdifulde for de mennesker der er en del af løsningen. Hvis løsningen ikke er designet med mennesket i fokus, vil det fejle igen og igen”, siger Simone. ”Det vil det fordi vi som mennesker er indrettet til at lave ting på den nemmeste måde nu og her. Min opgave er at overbevise brugerne af mine løsninger om, at det er mere effektivt på den lange bane, hvis vi bruger værktøj x, metode y, på den og den måde.”

”Det er vigtigt for mig, at mit arbejde vedrører handlinger, der er intuitive, engagerende og værdifulde for de mennesker, der bruger dem.”