Stine har i over 15 år beskæftiget sig med aspekter inden for kommunikation, strategi og forretning. Hun er specialist i formidling af kernebudskaber og viden, der er vigtig for byggeriet, og hun er drevet af udvikling og indsatser, der kan mærkes.

Bygger bro og udvikler
Som vores specialist inden for strategisk kommunikation og organisationsudvikling, fokuserer Stine på at udvikle og implementere effektiv kommunikation og marketing, der bygger bro mellem vores juridiske specialister og vores kunder i byggeriet, fx via digitale platforme.

Udover at varetage vores eksterne og interne kommunikation, arbejder Stine med forretningskoncepter og strategiske projekter, der udvikler vores og vores kunders forretning.

Skaber relationer
Med en solid forståelse for public relations opbygger Stine positive relationer med byggeriets parter, netværk og medier, og sikrer samtidig en sammenhængende corporate visuel identitet og et stærkt brand.

Rådgiver og sparrer
Stine fungerer også som strategisk sparringspartner og deler indsigt og ekspertise til at håndtere komplekse kommunikationsudfordringer for vores Head of Molt Wengel (CEO) og ledergruppe, som er med til at sikre, at vores kommunikationsstrategi er i overensstemmelse med vores ambition.

LinkedIn-profil

"Byggeriet rummer så mange elementer af udvikling, bevægelse, passion og viden. Og samtidig så meget potentiale for at gøre tingene endnu bedre, end vi gjorde i går, fx inden for bæredygtighed, digitalisering og samarbejde. Mit bidrag til byggeriet er at bygge kommunikationsbro mellem vores juristers viden om byggejura og vores kunders behov for at mindske konflikter i byggeprocessen og højne det endelige resultat."