På trods af at Victor stadig er i fuld gang med at færdiggøre jurastudiet, så har han allerede haft fingrene i en hel del sager. Faktisk er han ved at være ret erfaren i at udarbejde notater og lave en grundig og effektiv kildesøgning.

I en flad struktur spiller alle en vigtig rolle
Victor er både dygtig, ambitiøs og målrettet. Heldigvis for os er hans interesse faldet på entrepriseret, og han er i fuld gang med at blive endnu skarpere på lige præcis det område.

Selvom uddannelsen endnu ikke er helt i hus, er Victor allerede en vigtig del af vores team. For i et hus med en flad struktur spiller alle en rolle – uanset alder og erfaring. Victor bidrager for eksempel med:
– kritisk kildesøgning
– udarbejdelse af notater
– research i forbindelse med kundesager.

Et smugkig ind i den hverdag, der er i vente
For Victor er studiejobbet også en mulighed for at opleve den dagligdag, der venter forude. Som studerende er det guld værd at opleve, at jura ikke kun skal ses som en isoleret disciplin, men at der ofte også er kommercielle overvejelser i en sag. En ting er, hvad man i princippet har retsmæssigt krav på. En anden er, hvad der er strategisk smart at gøre. Og de dilemmaer, synes Victor, er interessante.

Udover entrepriseretten var Molt Wengels tydelige værdier noget af det, der tiltrak ham. Det, at der er en helt klar holdning omkring work-life balancen, er et plus. For selvom entrepriseret tænder den faglige gnist, så skal der også være plads til et liv uden for job og studie. Og i de timer finder du højst sandsynligt Victor med sved på panden til en omgang crossfit eller i fuld gang i køkkenet, hvor han lige nu eksperimenterer med at lave den perfekte version af den italienske ret ’cacio e pepe’.

”Jeg kan rigtig godt lide, at vi samarbejder på tværs hos Molt Wengel, og at der ikke er en hierarkisk opdeling.”