Her kan du frit benytte og downloade en række standardkontrakter og udgivelser

Standardkontrakter til byggeri

Herunder har vi samlet en række standardkontrakter, som går igen mellem byggeriets parter.

Hver byggesag er forskellig, og derfor er du velkommen til at kontakte os, hvis disse kontrakter eller udgivelser giver anledning til spørgsmål.

Bogudgivelser
 • Mangler er grundlag for en væsentlig del af de tvister, som opstår mellem bygherrer og entreprenører, og som enten behandles ved de almindelige domstole eller ved voldgiftsretter nedsat af Voldgiftsnævnet for Bygge- og Anlægsvirksomhed.

  Omfanget af mangler har efterhånden påkaldt sig megen opmærksomhed i såvel medier som hos byggeriets parter og myndigheder. Det er derfor ikke uden grund, at Statens Byggeforskningsinstitut (SBI) har gennemført en analyse af mangelproblematikken, og opgjorde i den forbindelse
  omfanget af mangler (i 2004) til ca. 12 milliarder kroner. Byggeriets organisationer og myndighederne har blandt andet med den erkendelse iværksat en mængde initiativer med henblik på at reducere omfanget af mangler.

  Bogen fokuserer på reglerne, når manglerne er opstået.

  Pris kr. 150,00
 • “Almindelige betingelser for arbejder og leverancer i bygge- og anlægsvirksomhed“ er udfærdiget efter indstilling af et udvalg, nedsat af Boligministeriet, og anvendes som standardaftaledokument i byggeriet.

  Pris kr. 894,00
 • Projektudvikling af fast ejendom er en håndbog, der beskæftiger sig med de fagområder, der er relevante ved udviklingen af et succesfuldt ejendomsprojekt.

  Ud fra en forretningsmæssig synsvinkel giver håndbogen et samlet overblik over udfordringer og problemstillinger. Kernen i projektudviklingen af fast ejendom er den gode idé, der gør det muligt at øge værdien af en fast ejendom ved at ændre dens anvendelse – men en idé er kun god, hvis man kender de juridiske spilleregler.

  Derfor gør forfatterne især meget ud af de enkelte juridiske emnekredse såsom f. eks. udbuds-, plan-, miljø-, moms- og entrepriseretlige problemstillinger.

  Pris kr. 696,00