GAZELLE 2012, 2013 OG 2014

MOLT WENGEL er kåret som Gazellevirksomhed 2012, 2013 og 2014.

Prisen uddeles til virksomheder, der har leveret positive resultater blandt andet ved en fordobling af omsætningen inden for de seneste fire år.

“Vi er utrolig stolte over kåringen som Gazelle. Det er resultatet af, at vi har fastholdt vores strategi om at være blandt de dygtigste advokater inden for entrepriseret og hver dag fokuseret på at gøre det så enkelt som muligt for vores kunder at navigere i juridiske problemstillinger,” siger Christian Molt Wengel.

Molt Wengel er i dag en af Danmarks førende advokatvirksomheder inden for byggeri, og kunderne er bygherrer, arkitekter, ingeniører og entreprenører.

Molt Wengel har gennem de seneste år markeret sig stærkt som specialrådgiver med fokus på undervisning, høj faglig indsigt og proaktive løsninger. Kontoret består af 13 jurister med speciale i entrepriseret.

Hvad er en Gazellevirksomhed?

“Når Børsen kårer årets gazellevirksomheder, er det med fokus på at lære fra de bedste. Det er vigtigt at lade sig inspirere af de virksomheder, der løber hurtigt og springer højt – gazellerne. Kort fortalt er Børsens definitionen på en gazelle: En virksomhed, der i løbet af de seneste fire regnskabsår har haft kontinuerlig vækst i omsætning eller bruttoresultat, og som samlet set har mere end fordoblet omsætningen eller bruttoresultatet i perioden”.

 

For flere oplysninger om MOLT WENGEL kontakt:

Christian Molt Wengel
Advokat, partner
Mail: cmw@mowe.dk
Mobil: 60431400