Andre
kurser

ÆNDRING I ALMENBOLIGLOVEN – DEN DELEGEREDE BYGHERREMODEL

04/06/2019 - kl. 14.00 - 16.00

Inden længe bliver et lovforslag om en ændring af almenboligloven sendt til 2. behandling. Der bliver taget stilling til brugen af den delegerede bygherremodel, som længe har været brugt i praksis. Hvis alt går som planlagt, træder lovændringen i kraft den 1. juli 2019.

Deltag på denne gratis briefing tirsdag den 4. juni fra 14.00-16.00. Du får indsigt i de nye ændringer samt overblik over de områder, der kan skabe udfordringer, hvis man ikke får taget de rette beslutninger i tide.

Læs mere og tilmeld dig

IPD I DANSK KONTEKST – INTEGRERET BYGGERI

06/06/2019 - kl. 14.00 - 16.00

Der sker altid noget uforudset i byggebranchen, og netop derfor skal vi arbejde sammen. Integreret Byggeri gør op med byggeriets traditionelle faseopdeling og aftalemæssige rammer. Du får et byggeri, der i højere grad lever op til bygherrens krav, og gør byggeprocessen nemmere for entreprenøren.

Deltag på denne gratis briefing – og få indblik i konkrete projekter, hvor Integreret Byggeri har spillet en vigtig rolle i forhold til at nå de definerede succeskriterier.

Læs mere og tilmeld dig

ABR 18 – RÅDGIVERAFTALEN

29/08/2019 - kl. 09.30-16.00

Har du behov for indblik i den nye ABR 18? ABR 18 er ændret væsentligt, både i struktur og indhold. Der stilles nye krav til både bygherre og rådgiver, som er vigtige at kende.

Deltag på kurset, hvor du får en grundlæggende gennemgang af den nye ABR 18 og ændringerne i forhold til ABR 89. Vi sætter fokus på konsekvenserne af de nye vilkår, gennemgår de nye krav til rådgiveraftalen og giver vores bud på de væsentligste fokuspunkter, når du skal indgå en rådgiveraftale med ABR 18.

Læs mere og tilmeld dig

AB 18 – GRUNDLÆGGENDE ENTREPRISERET

02/09/2019 - kl. 09.00-16.00

Har du behov for viden om de nye regler og brugen af AB 18 i praksis?

Deltag på dette lærerige kursus, som giver dig en god grundlæggende forståelse af de nye regler i AB 18. Du bliver undervist med udgangspunkt i praktiske cases og krydret med gode råd.

Molt Wengels erfarne specialist, advokat Christian Molt Wengel, deler viden om den nødvendige indsigt i grundlæggende entrepriseret.

Læs mere og tilmeld dig

Dit næste kursus

Er du interesseret i et af vores arrangementer? Tilmeld dig allerede i dag og få mere information.

  • Integreret Byggeri
  • AB 18 - grundlæggende entrepriseret
  • Entreprenørens ekstraarbejder
  • Forsinkelse & dagbodskrav
  • ABT 18 - grundlæggende totalentreprise
  • ABR 18 - rådgiveraftalen
  • Aflevering og eftersyn
Klik her og skriv til os