Andre
kurser

MANGLER I BYGGERIET

08/10/2020 - kl. 09:00 - 12:30

Er du i tvivl om, hvordan du skal forholde dig, når du konstaterer en mangel? Deltag på kurset, hvor vi deler vores viden om, hvilke problemer en bygherre kommer i, når der ikke reklameres rettidigt, eller forældelsen ikke afbrydes. De nye AB 18-vilkår byder på nyt både i forhold til processen for mangelhåndtering og for afleveringsforretningen.

På kurset introducerer vi dig blandt andet til de komplekse og skærpede regler om frister og reklamation. På den måde undgår du at miste et krav på grund af manglende reklamation eller indtrådt forældelse.

Læs mere og tilmeld dig

ENTREPRENØRENS KONKURS (ONLINE)

27/10/2020 - kl. 10:00-11:15

Der er gang i byggerierne rundt om i landet, men i kølvandet på den igangværende covid-19 krise forventes konkurstallene af stige. Ifølge Dansk Byggeri regnes der med, at cirka 900 byggefirmaer vil gå konkurs bare i år. En konkurs kan få store økonomiske og tidsmæssige konsekvenser for et byggeri. For offentlige og almene bygherrer kan en konkurs blandt andet resultere i, at byggeriet skal genudbydes.

Deltag på vores online briefing, og hør hvad du særligt bør være opmærksom på, i tilfælde af din entreprenør (eller underentreprenør) går konkurs. Du får her et indblik i de juridiske forhold samt, hvordan reglerne virker i praksis, når din entreprenør går konkurs.

Læse mere og tilmeld dig

AB 18 – GRUNDLÆGGENDE ENTREPRISERET

29/10/2020 - kl. 09.00-16.00

Har du behov for viden om de nye regler og brugen af AB 18 i praksis?

Deltag på dette lærerige kursus, som giver dig en god grundlæggende forståelse af de nye regler i AB 18. Du bliver undervist med udgangspunkt i praktiske cases og krydret med gode råd.

Molt Wengels erfarne specialist, advokat Theis Tanggaard Jacobsen, deler viden om den nødvendige indsigt i grundlæggende entrepriseret.

Læs mere og tilmeld dig

Dit næste kursus

Er du interesseret i et af vores arrangementer? Tilmeld dig allerede i dag og få mere information.

  • Integreret Byggeri
  • AB 18 - grundlæggende entrepriseret
  • Entreprenørens ekstraarbejder
  • Forsinkelse & dagbodskrav
  • ABT 18 - grundlæggende totalentreprise
  • ABR 18 - rådgiveraftalen
  • Aflevering og eftersyn
Klik her og skriv til os