Vægter du ærlighed, samarbejde og ansvarlighed lige så højt som fagligt at være de bedste? Trives du med stabilt at give branchens højeste service og være god til at forstå kundens behov og rammer?

I Molt Wengel er vi advokater med speciale i entrepriseret. Vi ser os selv som en del af byggebranchen, og det er her, vi brænder for at gøre en mærkbar forskel. I Molt Wengel vil vi ikke bare følge med udviklingen i den danske byggebranche; vi vil definere den. Med vores nuværende strategi ønsker vi at minimere spild, og vi har udvalgt Bæredygtighed, Digitalisering og Samarbejde som strategiske indsatsområder.

Og vi skal bruge dig som advokatfuldmægtig, til at opnå dette.

Om dig
Du har ambitioner og en drøm om at blive advokat, og du ønsker at være en del af en specialiseret virksomhed, hvor du får lov til at gøre en mærkbar forskel i den danske byggebranche. Du har passion for byggeri og entreprise- og/eller udbudsret, og har bestemt dig for at entrepriseret er et område, du vil specialisere dig indenfor.

Du kan søge hos os, uanset om du er ved at skrive dit speciale, netop er blevet færdig på universitet eller har nogle års erfaring som advokatfuldmægtig. Det vigtigste er, at du har et ønske om at specialisere dig og arbejde i en virksomhed med høj faglighed.

Det er vigtigt, at du kan lide at have selvstændigt kunde- og sagsansvar og har en sikker fornemmelse for kvaliteten i det arbejde, du udfører.

Hos Molt Wengel får du mulighed for at udvikle dig fagligt såvel som personligt gennem sparring på et team, hvor der er en variation af kompetencer og roller. Du har stor frihed for selv at planlægge din arbejdstid, blot du er opmærksom på, at vi vægter fællesskabet og samarbejdet mellem dig og dit team højt.

Som person er du ambitiøs, løsningsorienteret og tillidsvækkende. Du forstår at kommunikere præcist og rettet til netop den modtager, du står overfor, uanset om det er internt eller eksternt.

Om Molt Wengel
Molt Wengels kultur er summen af den måde, vi samarbejder på – med hinanden og med vores kunder. Vi er en flad og selvstyrende organisation. Det kræver, at vi alle sammen er bevidste om, hvordan vores adfærd påvirker andre mennesker, og den dialog skal du være interesseret i. Derfor går dit arbejde i Molt Wengel ud over dine formelle arbejdsopgaver. Dit arbejde indebærer også at være en god kollega; at give og modtage feedback; at holde de aftaler, du indgår; at bede om hjælp, når du har brug for det; at følge Molt Wengels processer og retningslinjer og at udvikle dig både fagligt og personligt.

Vi tror på kontinuerlig udvikling, og vi arbejder med, hvordan vi er de bedste kolleger for hinanden, så vi kan skabe den størst mulige værdi for vores kunder. Du vil derfor blive tilknyttet det af vores fem juridiske teams, hvor dine kompetencer passer bedst.

I Molt Wengel er vi eksperter inden for entrepriseret og byggeri. Vi udfolder vores viden i spændingsfeltet mellem paragraffer og praksis med dyb forståelse for de udfordringer, man møder, når man arbejder professionelt med byggeri og anlæg. Vi ser reelt os selv som en del af byggebranchen, for det er det, vi synes er spændende, og det er her, vi vil gøre en mærkbar forskel.

I dag er vi ca. 50 på kontoret på Dampfærgevej på Østerbro i Københavns Nordhavn. Vi har stor vilje til at gøre tingene på nye måder. Fra starten af 2020 gennemfører vi bl.a. den første test af muligheden for at indføre 4,5 dages arbejdsuge. Hos os er samarbejde vigtigere end titler og stjerner på skulderen. Hos os vejer sund fornuft altid højt og vi arbejder bedst ud fra principper fremfor snævre regler.

Ansøgningsfrist og tiltrædelse
Vi vil gerne vide, hvem du er, hvad du har lavet tidligere, hvilke interesser du har, og hvor du ser dig selv i fremtiden. Send din ansøgning, CV, karakterer og andre relevante papirer til Molt Wengel på job@mowe.dk.

Vi behandler din ansøgning og holder samtaler løbende og aftaler nærmere, hvornår du kan starte.

Spørgsmål til stillingen
Vi arbejder aktivt med vores kultur, vaner og adfærd for at kunne understøtte vores ambitiøse strategi. Det er derfor vigtigt, at du finder passion for at være med på den rejse. Hvis du har brug for, at vi fortæller mere om os eller arbejdet som advokatfuldmægtig, så er du velkommen til at kontakte culture consultant Simone Thelin på tlf. +45 4272 6966 eller mail job@mowe.dk