Vil du være med til at gøre en mærkbar forskel i byggebranchen? Vil du spille en central rolle i at drive en advokatvirksomhed succesfuldt ind i fremtiden?

Som advokatfuldmægtig hos Molt Wengel bliver du en del af en adræt og selvstyrende organisation med særdeles høj faglighed. Vi har en uformel og flad struktur med fokus på samarbejde og selvstyrende teams.

Molt Wengel er en dynamisk og adræt organisation med en særdeles høj faglig kompetence. Du vil opleve teamorganisering og engagerede kollegaer, der vægter ærlighed, samarbejde og ansvarlighed lige så højt som fagligt at være de bedste. Du skal trives med stabilt at give branchens højeste service og være god til at forstå kundens behov og rammer.

Om dig

Du har ambitioner og en drøm om at blive advokat, og du ønsker at være en del af en specialiseret virksomhed, hvor du får lov til at gøre en mærkbar forskel i den danske byggebranche.

Du er ved at skrive dit speciale, er netop blevet færdig på universitet eller har et års erfaring som advokatfuldmægtig med ønske om at specialisere dig og arbejde i en virksomhed med høj faglighed.

Du har passion for byggeri og entreprise- og/eller udbudsret, og har bestemt dig for at entrepriseret er et område, du vil specialisere dig indenfor. Hos Molt Wengel får du mulighed for at udvikle dig fagligt såvel som personligt gennem sparring på et team, hvor der er en variation af kompetencer og roller. Du har stor frihed for selv at planlægge din arbejdstid, blot du er opmærksom på, at vi vægter fællesskabet og samarbejdet mellem dig og dit team højt.

Det er vigtigt, at du kan lide at have selvstændigt kunde- og sagsansvar og har en sikker fornemmelse for kvaliteten i det arbejde, du udfører.

Som person er du ambitiøs, løsningsorienteret og tillidsvækkende. Du forstår at kommunikere præcist og rettet til netop den modtager, du står overfor, uanset om det er internt eller eksternt. Molt Wengels kultur er summen af den måde, vi samarbejder på – med hinanden og med vores kunder.

Vi er en flad og selvstyrende organisation. Det kræver, at vi alle sammen er bevidste om, hvordan vores adfærd påvirker andre mennesker, og den dialog skal du være interesseret i. Derfor går dit arbejde i Molt Wengel ud over dine formelle arbejdsopgaver. Dit arbejde indebærer også at være en god kollega; at give og modtage feedback; at holde de aftaler, du indgår; at bede om hjælp, når du har brug for det; at følge Molt Wengels processer og retningslinjer og at udvikle dig både fagligt og personligt. Vi tror på kontinuerlig udvikling, og vi arbejder med, hvordan vi er de bedste kolleger for hinanden, så vi kan skabe den størst mulige værdi for vores kunder.

Om Molt Wengel

Hos Molt Wengel bestræber vi os på hver dag at gøre en positiv og synlig forskel i den danske byggebranche. Vores virksomhed består af specialister i byggeri, og vi rådgiver inden for alle aspekter af entrepriseretten. Hele Molt Wengel arbejder ambitiøst på at levere den bedst mulige løsning til vores kunder.

Vi insisterer på et godt teamwork og konstant forandring og udvikling. Vi prioriterer et stærkt samarbejde, internt såvel som eksternt. Blandt andet derfor arbejder vi med løbende personlig udvikling, så hvis du har lyst til og mod på både faglig og personlig udvikling, kan du blive vores nye kollega.

I Molt Wengel lancerede vi i foråret en ny strategi med et stærkt fokus på at minimere spild i byggebranchen. Derfor vil vi definere udviklingen i byggebranchen gennem tre indsatsområder: Vi forløser det digitale potentiale; vi udvikler måden, vi samarbejder på; og vi skaber en bæredygtig byggebranche. For at realisere denne strategi er det afgørende, at vi konceptualiserer vores rådgivningsydelser, automatiserer vores processer og er med til at drive den digitale udvikling i både byggebranchen og advokatbranchen.

Spørgsmål til stillingen

Vi arbejder aktivt med vores kultur, vaner og adfærd for at kunne understøtte vores ambitiøse strategi. Det er derfor vigtigt, at du finder passion for at være med på den rejse. Hvis du har brug for, at vi fortæller mere om os eller arbejdet som advokatfuldmægtig, så er du velkommen til at kontakte Culture Consultant Simone Thelin på tlf. +45 4272 6966 eller mail job@mowe.dk

Ansøgningsfrist og tiltrædelse

Vi vil gerne vide, hvem du er, hvad du har lavet tidligere, hvilke interesser du har, og hvor du ser dig selv i fremtiden. Så send din ansøgning, CV, karakterer og andre relevante papirer til Molt Wengel på job@mowe.dk.

Vi holder samtaler løbende og aftaler nærmere, hvornår du kan starte.