Molt Wengel søger en advokat med speciale i entrepriseret. Du har en passioneret interesse for byggeri og har lyst til at bruge dine juridiske kompetencer på at gøre en mærkbar forskel for byggebranchen.

Entrepriseadvokat

Du vil som entrepriseadvokat hos Molt Wengel arbejde med hele byggeprocessen. Du vil bistå kunden i forbindelse med udbud af byggeriet, udarbejdelse af kontrakter og håndtering af praktiske og juridiske udfordringer under udførelsen, ligesom du vil følge byggeriet til ende.

Du vil få rig mulighed for at blive udfordret fagligt, samtidig med at vi lægger vægt på at sparre med hinanden inden for vores kompetenceområder.

Dit arbejde hos os vil tage naturligt udgangspunkt dér, hvor mødet mellem paragraffer og passion for byggeri smeltes sammen til en rådgivning, som gør en mærkbar forskel for vores kunder.

Din profil
Du har kendskab til entrepriseret og praktisk erfaring med udarbejdelse og håndtering af kontrakter. Du har lyst til at udvikle dig som specialist på et advokatkontor med høj faglighed og med et stort fokus på den aktive og værdiskabende rådgivning. Du er en rollemodel ift. vores værdier og vil være med til at gøre en mærkbar forskel i den danske byggebranche.

Molt Wengel
Vi er specialister inden for byggeri og rådgiver inden for alle aspekter af entrepriseretten. Vi er en organisation med høj faglighed, der vægter selvstændighed, ærlighed og god kollegakarma højt.

Som advokat hos Molt Wengel får du, gennem daglig sparring med andre jurister og advokater, mulighed for at udvikle dig fagligt såvel som personligt.

Du vil få 52 dygtige kollegaer og blive en del af en ung og uformel organisation, hvor team-ånden er gennemgående, uanset om vi rådgiver vores kunder eller afholder diverse sociale arrangementer.

Hos Molt Wengel kan du forvente at:

  • blive endnu bedre fagligt
  • få interessante og udfordrende arbejdsopgaver
  • få gode og fleksible ansættelsesvilkår
  • få branchens bedste kollegaer
  • blive trænet og udviklet såvel fagligt som personligt.

Spørgsmål til stillingen
Er du interesseret i at høre nærmere, er du velkommen til at kontakte Maria Jordanis fra Alfa og Omega på e-mail: mj@alfaogomega.dk eller på telefon +45 2168 2866.

Din ansøgning
Send din ansøgning på e-mail til mj@alfaogomega.dk

Send gerne din ansøgning hurtigst muligt, da vi løbende tager kontakt til relevante kandidater med henblik på ansættelsessamtaler og testforløb.

Tiltrædelse og ansættelsesvilkår
Efter aftale.