Brænder du for at drifte, udvikle og standardisere processer? Motiveres du af at udvikle og opretholde proaktive og effektive People Processer til støtte for forretningen? Vi har brug for dig, der har en stærk faglighed og kan navigere på tværs af HR-discipliner med særligt fokus på effektivisering og drift af operationelle HR-processer.

I Molt Wengel er vi advokater med speciale i entrepriseret. Vi ser os selv som en del af byggebranchen, og det er her, vi brænder for at gøre en mærkbar forskel. I Molt Wengel vil vi ikke bare følge med udviklingen i byggebranchen; vi vil definere den. Minimering af spild er kodeord for, hvordan vi hjælper vores kunder, men vi mener det også i forhold til vores processer, adfærd og samarbejde internt. For at vi kan udleve det, vil vi drive og udvikle vores People Processer for at minimere spild internt i Molt Wengel.

Du sikrer drift og udvikling af People Processer
Som People Processes Lead vil du være ansvarlig for at drive og udvikle vores rammer for tiltrækning, fastholdelse og udvikling af faglige kompetencer. Det gør du gennem drift og udvikling af processer, som proaktivt støtter forretningen. Du bliver ansvarlig for udvikling og udførelse af opgaver i forbindelse med HR-drift såsom rekruttering, ansættelseskontrakter, onboarding, MUS, bonus og lønregulering samt fratrædelser. Du får også ansvar for udsendelse og dataopsamling af vores engagementsundersøgelse, og du vil fungere som koordinator på vores fællesmøder og interne arrangementer.

Du kan forvente en hverdag, hvor du vil:
• have det driftsmæssige ansvar for aktiviteterne i HR-årshjulet
• sparre med Head of Strategy og Culture Lead om den strategiske retning, og selvstændigt sikre, at det bliver omsat det til konkrete handlinger
• være go-to personen for medarbejdere ved spørgsmål om HR-aktiviteter og processer
• iagttage udviklingen i lovgivningen inden for HR og sikre, at vores processer lever op til det
• have en styrende rolle i vores udvalgsarbejde på Peopleområdet og drive agendaen i samarbejde med formanden.

Struktureret med detaljesans og operationelt driftsfokus
Du skaber resultater og kan holde fast i opgaver og holde dem på sporet – også selvom de kan løbe over lang tid, eller når der opstår ændringer undervejs. Du er dygtig til og trives i at skabe struktur i en uforudsigelig hverdag hvor nye opgaver skal prioriteres og håndteres. Du arbejder struktureret, metodisk og har stærkt blik for detaljerne i opgaverne, og du slipper ikke opgaverne, før de er fuldført eller projekter er implementeret. Du er proaktiv med intern kommunikation og evner at skabe gode og tillidsfulde relationer til dine kolleger og samarbejdspartnere.

Vi forstiller os, at du har:
• kendskab til funktionærloven, så den ikke er fremmed for dig
• gode skriftlige færdigheder og evnen til at kommunikere skriftligt i øjenhøjde
• kendskab til advokat- og/eller byggebranchen – alternativt er erfaring fra et konsulenthus en fordel
• godt kendskab til Microsoft Office-pakken og flair for at arbejde med ny teknologi.

Din hverdag
Du bliver en del af vores back office team, hvor vi samarbejder på tværs af kompetencer, for at vi kan opnå den overordnede strategi. Du får en håndfuld kompetente kolleger med hver deres fokusområde inden for marketing, salg, forretningsudvikling og administration samt økonomi og data.

Vi tror på tillid og ansvar, og derfor giver vi frihed til at vælge den vej, der fungerer bedst for fællesskabet. Du kan forvente en hverdag, hvor du aktivt tager stilling til dine arbejdsopgaver og hvilke fysiske rammer, du har behov for. Derfor arbejder vi som udgangspunkt væk fra kontoret to dage om ugen, som enten kan foregå hjemmefra eller på et satellitkontor. Vi er derfor åbne for, at du er bosat alle steder i landet.

Ansøgning
Er det dig, vi leder efter? Hvis ja, så send din ansøgning, dit CV og andre relevante papirer til Annbritt T. Nielsen fra Momentum Consulting på an@momentumconsulting.dk, som vi samarbejder med i denne rekrutteringsproces. Søg hellere stillingen i dag end i morgen, for vi er klar til at ansætte, så snart vi finder vores nye kollega.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Annbritt T. Nielsen på an@momentumconsulting.dk

I Molt Wengel er vi eksperter inden for entrepriseret og byggeri. Vi udfolder vores viden i spændingsfeltet mellem paragraffer og praksis med dyb forståelse for de udfordringer, man møder, når man arbejder professionelt med byggeri og anlæg. Vi ser reelt os selv som en del af byggebranchen, for det er det, vi synes er spændende, og det er her, vi vil gøre en mærkbar forskel.

I dag er vi ca. 50 på kontoret på Dampfærgevej på Østerbro i Københavns Nordhavn. Vi har stor vilje til at gøre tingene på nye måder. Fra starten af 2020 har vi bl.a. gennemført den første test af nye arbejdsmetoder, så vi kan have en 4,5 dages arbejdsuge. Hos os er samarbejde vigtigere end titler og stjerner på skulderen. Hos os vejer sund fornuft altid højt, og vi arbejder bedst ud fra principper fremfor snævre regler. Se mere på mowe.dk