Specialister

Det er vores ambition altid at stille med landets dygtigste specialister inden for entreprise- og udbudsret. Alle vores advokater er beskikket af Justitsministeriet og er en del af Advokatsamfundet. Vi mener, åbenhed er helt afgørende for et frugtbart samarbejde, og derfor er vi altid til at få fat på. Om du er eksisterende eller kommende kunde, eller blot indledningsvis har behov for at vende en sag med en specialist, er vi kun et opkald væk. Find din rådgiver her.

Vi er advokater med speciale i entrepriseret og interesserer os indgående for byggeri. Vores arbejde tager udgangspunkt i spændingsfeltet mellem paragraffer og praksis i byggeriet. Her vi omdanner viden og erfaringer til værdifuld rådgivning for vores kunder.

Over de seneste år er vi mere end firdoblet i medarbejderstørrelse, og vi står altid til rådighed for både eksisterende og kommende kunder, der ønsker at vende et spørgsmål med en specialist. Alle advokater er beskikket af Justitsministeriet og er en del af Advokatsamfundet.


Specialister


Advokater og advokatfuldmægtigeSupport & Business Development