Som advokat er det vigtigste for Kathrine at skabe værdi for dem, hun rådgiver. Derfor indgår Kathrine altid i en tæt dialog med kunden for at sikre sig dybdegående indsigt i både behov og ønsker.

Med sin mangeårige erfaring inden for udbudsret og IT-ret har Kathrine været med til at skabe utallige effektive og værdiskabende løsninger for sine kunder. Hendes ekspertise spænder bredt fra udarbejdelse af udbudsstrategier og gennemførelse af udbudsprocesser, til deltagelse i både skriftlige og mundtlige forhandlinger. Kathrine har desuden omfattende erfaring med at føre klagesager ved Klagenævnet for Udbud, hvilket yderligere styrker hendes evne til at repræsentere kundens interesser.

Altid med kunden for øje

Kathrines erfaring med både at repræsentere ordregivere og leverandører giver hende en unik forståelse for, hvad der foregår på ’begge sider af bordet’ og gør hende til en uvurderlig partner i alle aspekter og opgaver, der involverer udbudsret og IT-ret.

"Det vigtigste for mig er at skabe værdi for kunden. Derfor går jeg altid i tæt dialog med kunden for at få indsigt i deres forretning, behov og ønsker."