Line er advokat og en del af teamet, der arbejder med offentlige bygherrer.

Entrepriseretten tvinger os til at tænke praktisk

Line er vild med entrepriseret, fordi den tvinger os til at tænke i praktisk anvendelige løsninger. Den juridisk mest rigtige løsning er nemlig ikke altid den bedste for kunden.

 

Lys og løsninger

God dialog og godt samarbejde er afgørende for Line. Det samme er det, at forskellige kompetencer kommer på spil i en sag, så hver en krog af både teknik og jura bliver belyst. Kun sådan lander vi i hendes optik de bedste samlede løsninger.

 

Jura på et praktisk niveau

Line går højt op i formidle jura, så alle kan forstå den – og i at være ærlig i sin rådgivning. Kunden skal være med på, hvor vi skal hen, og hvad det betyder for den konkrete sag. Og de skal være bekendt med forskellige risici, så de kan træffe de bedste valg ud fra hendes rådgivning.

Inden Line blev fuldmægtig, arbejdede hun som studentermedhjælper i Molt Wengel. I januar 2022 blev hun advokat, og det er hendes ambition fortsat at skabe gode relationer, der gør kunderne trygge ved at række ud.

"Det, at entrepriseretten rummer både jura og teknik, fordrer god dialog med kunderne – og at vi bringer forskellige kompetencer i spil"