Historie og samfundsfag har altid vakt Jens-Christians interesse. Det samme gælder de bygninger, vi omgiver os med.

Som fuldmægtig løser Jens-Christian både selvstændige sager og bidrager til at få de mere erfarne kollegaers hverdag til at køre. Han nyder at gå i dybden med spidsfindigheder for at finde svar på spørgsmål, der ikke er så ligetil. Derfor er det ikke noget særsyn at se ham med næsen i syv åbne bøger på skrivebordet. For som han siger: Jeg vil bare gerne være dygtig.

Det gælder også, når det kommer til samarbejdet med kunderne. Jens-Christian lægger vægt på, at hans rådgivning ikke alene hjælper dem med at forstå, hvordan de skal håndtere forskellige krav og måske sparer dem for mange penge. Men også at kunderne lærer af hans rådgivning, så de fremadrettet kan være på forkant med eller helt undgå konflikterne.

En holdning til byggeri
Jens-Christian har altid været bidt af historie, samfundsfag og metode, og i juraen og entrepriseretten fandt han sin metier. Han kan lide det håndgribelige i entreprisen og de bygninger, vi kigger på hele tiden. Og han har ofte holdninger til dem, som kæresten må lægge ører til, når de går tur på havnen i Aarhus.

”Jeg vil gerne være på forkant i min rådgivning. Hjælpe med udfordringer, inden de bliver til problemer, og inden parterne bliver sure på hinanden. ”