Historie og samfundsfag har altid vakt Jens-Christians interesse. Det samme gælder de bygninger, vi omgiver os med.

Fuldmægtig med fokus detaljer

Som fuldmægtig løser Jens-Christian både selvstændige sager og bidrager til at få de mere erfarne kollegaers hverdag til at køre. Han nyder at gå i dybden med spidsfindigheder for at finde svar på spørgsmål, der ikke er så ligetil. Derfor er det ikke noget særsyn at se ham med næsen i syv åbne bøger på skrivebordet. For som han siger: Jeg vil bare gerne være dygtig.

 

Rådgivning som middel til at være på forkant med konflikter

Det gælder også, når det kommer til samarbejdet med kunderne. Jens-Christian lægger vægt på, at hans rådgivning ikke alene hjælper dem med at forstå, hvordan de skal håndtere forskellige krav og måske sparer dem for mange penge. Men også at kunderne lærer af hans rådgivning, så de fremadrettet kan være på forkant med eller helt undgå konflikterne.

 

En holdning til byggeprojekter

Jens-Christian har altid været bidt af historie, samfundsfag og metode, og i juraen og entrepriseretten fandt han sin metier. Han kan lide det håndgribelige i entreprisen og de bygninger, vi kigger på hele tiden.

 

Fagfokus

”Jeg vil gerne være på forkant i min rådgivning. Hjælpe med udfordringer, inden de bliver til problemer, og inden parterne bliver sure på hinanden”