For Nikolaj handler entrepriseret om at finde ind til sagens kerne – dér, hvor tvisten i virkeligheden ligger. Det gør han ved at finde alternative løsningsmuligheder.

Mange års erfaring inden for byggeprojekter

Det kan være dyrt at få ret. Det har Nikolaj erfaret gennem mange års arbejde med offentlige nybyggerier, renoveringer og tvisthåndteringer. Med en alternativ tilgang til tvistløsninger og sin høje faglighed gør Nikolaj derfor sit ypperste for at gøre en reel forskel for sine kunder, dér hvor deres behov er størst.

 

Øje for detaljen i byggesager

Nikolaj er blandt kollegaer og kunder anerkendt for at have både stort overblik og sans for detaljen. Kombineret med en naturlig nysgerrighed og forståelse for de byggetekniske udfordringer gør det ham til en vigtig spiller at sætte ind, når tvisterne driller ekstra meget.

Nikolaj har en positiv tilgang til alt, han foretager sig. Det gælder både de ressourcekrævende sager på arbejdet og fodboldkampene hjemme i haven med familien. Derfor har han endnu ikke opgivet drømmen om at blive udtaget til herrelandsholdet, selvom han godt ved, at hans evner rækker længere i byggebranchen end på fodboldbanen.

 

Fagfokus

”Noget af det mest spændende ved at være entrepriseadvokat er, at du får mulighed for at komme ud i virkeligheden og se de byggerier, vi arbejder med. Det er fedt at få fingrene i mulden”