Som advokat i Molt Wengel arbejder Anders blandt andet med rådgivning, udarbejdelse af aftaler, forhandlinger, håndtering af tvister og voldgiftssager.

Fremdrift
Der er særligt én ting, der er kendetegnende for al Anders’ arbejde, uanset hvilken sag han arbejder på – og det er fremdrift:
”Noget af det, jeg er allerbedst til, er at få ting til at ske. Jeg ved, at fremdrift er vigtigt for mine kunder, og det er også noget, der driver mig i mit arbejde. Jeg nyder at få tingene sparket over isen hurtigt. Min stamina og min erfaring gør, at jeg får løst mine sager så effektivt og gnidningsfrit som muligt,” fortæller Anders.
Anders har overblikket, der sikrer, at han trives i situationer, der kræver, at han hurtigt kan skabe den struktur, der er nødvendig for at kunne løse opgaven hurtigt og effektivt.

Engageret medspiller
For Anders var det en drengedrøm at blive advokat. Han kunne godt lide tanken om at argumentere for en sag og gøre en forskel for andre. Efter han er blevet advokat, har han fundet ud af, hvor vigtigt det sidste faktisk er for ham:
”Det mest givende ved mit arbejde er at kunne sørge for, at mine kunder er stillet bedre, end de var, før vi startede vores samarbejde. Med mig ombord får mine kunder en engageret medspiller, der vil gå langt for at hjælpe og støtte dem. Jeg har min kundes ryg i de svære situationer, og jeg er der, når tingene brænder på,” fortæller Anders.
For Anders bygger hans arbejde på tillid mellem ham selv og kunden. Den gensidige tillid er udgangspunktet for, at han kan opnå en forståelse for kundens forretning og udfordringer. Med den kan han levere den rette rådgivning til sin kunde og finde den bedst mulige måde at løse kundens udfordringer på.

Undervisning giver indsigt i branchens arbejde og udfordringer
Ud over at rådgive og arbejde på sine kunders konkrete sager underviser Anders ofte på kurser i diverse entrepriseretlige discipliner. Anders oplever, at undervisningen giver ham stor indsigt i branchen:
”Gennem undervisningen møder jeg både arkitekter, bygherrer, entreprenører og ingeniører. Jeg får diskuteret byggeriet og entrepriseretten med dem fra hver deres vinkler. Det giver mig stor indsigt i de udfordringer, som byggeriets parter sidder med – og så sikrer det naturligvis, at jeg altid er skarp på juraen.”

Anders en erfaren underviser inden for AB 18 og mangelhåndtering.

”Noget af det, jeg er allerbedst til, er at få ting til at ske. Jeg ved, at fremdrift er vigtigt for mine kunder, og det er også noget, der driver mig i mit arbejde.”