Som advokat i Molt Wengel arbejder Anders blandt andet med rådgivning, udarbejdelse af aftaler, forhandlinger, håndtering af tvister og voldgiftssager.

Fremdrift i fokus

Der er særligt én ting, der er kendetegnet ved Anders’ arbejde, uanset hvilken sag han arbejder på, og det er fremdrift: ”Jeg nyder at få tingene sparket over isen hurtigt. Min stamina og min erfaring gør, at jeg får løst mine sager så effektivt og gnidningsfrit som muligt”.

 

En engageret medspiller, der vil gøre en forskel

For Anders var det en drengedrøm at blive advokat. Han kunne godt lide tanken om at argumentere for en sag og gøre en forskel for andre. Og sådan har Anders det stadig: ”Det mest givende er at kunne sørge for, at mine kunder er stillet bedre, end de var, før vi startede vores samarbejde. Mine kunder får en engageret medspiller, der vil gå langt for at hjælpe. Jeg har mine kunders ryg, og jeg er der, når tingene brænder på”.
Anders bygger sit arbejde på tillid, og netop tilliden er udgangspunktet for at forstå kundens forretning og udfordringer. Med det udgangspunkt leverer han den rette rådgivning og finder de bedst mulige løsninger.

 

Undervisning giver indsigt

Oven i sit arbejde med rådgivning og sager underviser Anders i diverse entrepriseretlige discipliner. Undervisningen giver Anders stor indsigt i branchen: ”I undervisningen møder jeg både arkitekter, bygherrer, entreprenører og ingeniører. Jeg får diskuteret byggeriet og entrepriseretten med dem fra hver deres vinkler. Det giver mig stor indsigt i de udfordringer, som byggeriets parter sidder med – og så sikrer det naturligvis, at jeg altid er skarp på juraen”.

  • Underviser i alle entreprise- og kontraktretlige discipliner og emner, herunder AB, ABT- og ABR-systemet

”Noget af det, jeg er allerbedst til, er at få ting til at ske. Jeg ved, at fremdrift er vigtigt for mine kunder, og det er også noget, der driver mig i mit arbejde”