Som Head of Molt Wengel, er det Anne Katrine der sikrer, at vi kan levere den rådgivning, som skaber værdi for vores kunder. Når vi skaber værdi, gør vi samtidig en mærkbar forskel i byggebranchen. Og det er det Molt Wengel er sat i verden for at gøre.

Det handler om at løfte kundens forretning
Med en baggrund inden for finansiering og regnskab og med erfaring som management konsulent sætter Anne Katrine ikke kun rammerne for vores opgave som juridiske eksperter i entrepriseret. Hun skaber også et fundament, hvor vi kan være kundernes strategiske rådgiver. Det er nemlig i den position, vi for alvor løfter deres forretning.

Anne Katrine har i Molt Wengel fokus på tre ting: Kunderne, branchen og vores egen forretning.

Vores mål er at:
– Hjælpe vores kunder til at realisere deres potentiale
– Skabe mere fællesskab i branchen, så vi sammen kan sikre en bedre og mere bæredygtig fremtid
– Blive ved med at udfordre os selv og have en eksperimenterende kultur i forhold til vores metoder og arbejdsformer.

Formålet med det hele er tydeligt – både indadtil og udadtil: Vi gør det for at gøre byggebranchens fremtid lysere og grønnere og for fortsat at være effektfulde rådgivere, der hjælper vores kunder til at gøre en forskel.

Alle er en betydningsfuld del af fællesskabet
Et af de bærende elementer hos Molt Wengel er, at alle medarbejdere føler, at de gør en forskel. Blandt andet ved at gøre det, de er gode til, og ved at have en rolle, der passer til den enkeltes personlighed og kompetencer. Og det er Anne Katrine, der sikrer, at vi har den mulighed. Men det handler også om at indrette sin hverdag, så man er i flow. Det giver større arbejdsglæde og understreger vores klare holdning om, at alle er en betydningsfuld del af fællesskabet.

Hos Molt Wengel er der en kultur, hvor alle har lyst til at bidrage, og hvor der er en utrættelig iver efter at blive bedre og kæmpe for sin sag. Og det motiverer Anne Katrine. Men hun er også drevet af at hjælpe andre med at se deres eget potentiale og se dem vokse. Og så er der stoltheden. Stoltheden over en virksomhed, der tager ansvar for at udvikle medarbejderne og være en god arbejdsplads, hvor graden af integritet og konsekvens overraskede Anne Katrine i hendes første tid i huset. For Molt Wengel er en virksomhed, hvor vi gør det, vi siger, og hvor vi spiller hinanden gode.

”Min opgave er at skabe de bedst mulige betingelser for at vi i Molt Wengel kan gøre en mærkbar forskel i byggebranchen. Derfor vil jeg skabe en hverdag i flow og fællesskab, hvor medarbejderne går hjem med mere energi, end da de kom – og sørge for at udmunder sig i værdi for vores nuværende og fremtidige kunder”