Som Head of Molt Wengel, er det Anne Katrine der sikrer, at vi kan levere den rådgivning, som skaber værdi for vores kunder. Når vi skaber værdi, gør vi samtidig en mærkbar forskel i byggebranchen. Og det er det Molt Wengel er sat i verden for at gøre.

Det handler om at løfte kundens forretning

Med en baggrund inden for finansiering og regnskab og med erfaring som management konsulent sætter Anne Katrine ikke kun rammerne for vores opgave som juridiske eksperter i entrepriseret. Hun skaber også et fundament, hvor vi kan være kundernes strategiske rådgiver.

Anne Katrines fokus

  • At hjælpe vores kunder til at realisere deres potentiale
  • At skabe mere fællesskab i branchen, så vi sammen kan sikre en bedre og mere bæredygtig fremtid
  • At blive ved med at udfordre os selv og have en eksperimenterende kultur i forhold til vores metoder og arbejdsformer

Formålet med det hele er tydeligt – både indadtil og udadtil: Vi gør det for at gøre byggebranchens fremtid lysere og grønnere og for fortsat at være effektfulde rådgivere, der hjælper vores kunder til at gøre en forskel.

 

Alle er en betydningsfuld del af fællesskabet

Hos Molt Wengel er der en kultur, hvor alle har lyst til at bidrage, og hvor der er en utrættelig iver efter at blive bedre og kæmpe for sin sag. Og det motiverer Anne Katrine. Men hun er også drevet af at hjælpe andre med at se deres eget potentiale og se dem vokse.

”Min opgave er at skabe de bedst mulige betingelser for, at vi i Molt Wengel kan gøre en mærkbar forskel i byggebranchen. Derfor vil jeg skabe en hverdag i flow og fællesskab – og sørge for at det skaber værdi for vores nuværende og fremtidige kunder”