Anja er en af Molt Wengels mest erfarne advokater, og ud over at hjælpe vores kunder med entrepriseretslige sager driver Anja også brugen af vores koncepter.

Begejstringen for entrepriseret som fælles fokus

Da Anja startede 2008, var der kun en håndfuld ansatte, som havde interessen for entrepriseret. I dag er virksomheden større, men dedikationen og begejstringen for entrepriseret er den samme. Måske endda større. Anja hjælper bygherrer, entreprenører, rådgivere og almene boligselskaber med aftaler, tvister, udbud og samarbejde, og det er stadigvæk de sager, der tænder den faglige gnist.

Som Concept Excellence Lead har Anja ansvaret for at bruge, implementere og forfine vores koncepter. Men hvorfor tilbyde koncepter i et advokatfirma? Fordi de giver økonomisk sikkerhed for kunden, en høj faglighed og hurtigere eksekvering. De er et naturligt skridt i udviklingen, når man som os vil gøre en mærkbar forskel i byggeriet.

 

Overblik over udfordringer i byggebranchen

Anja arbejder ikke kun med koncepter. Mindst lige så meget af tiden har hun fingrene i en sag, så hun ved præcis, hvilke udfordringer byggeriet kæmper med. Anja har en evne til at stille de rigtige spørgsmål, lytte og komme med konstruktive forslag til, hvordan situationen kan løses, så den skaber mest mulig værdi for kunden.

 

Anjas styrker

Anja er en særdeles velforberedt rådgiver, som kan se og forstå behovet i en sag. Hun har en evne til at tænke tre skridt frem og forstår at:

  • Styre udenom mulige konflikter
  • Sikre en faglig og saglig tilgang hos alle parter i en sag
  • Bevare overblikket i komplekse sager

”For mig er det ikke tvisten, der er interessant. Det interessante er at finde en måde at gøre tingene på, så vi undgår tvisterne”