Anja er en af vores mest erfarne advokater, og udover at hjælpe vores kunder med entrepriseretslige sager driver Anja også brugen af Molt Wengels koncepter.

Begejstringen er vores fælles omdrejningspunkt
Da Anja kom til Molt Wengel i 2008, var der kun en håndfuld ansatte, som alle havde interessen for entrepriseret til fælles. I dag er virksomheden større, men dedikationen og begejstringen for entrepriseret er den samme. Måske endda større. For siden den første dag har Anja hjulpet bygherrer, entreprenører, rådgivere og almene boligselskaber med aftaler, tvister, udbud og samarbejde, og det er stadigvæk de sager, der tænder den faglige gnist hos Anja.

Vores kunder kender Anja som en særdeles velforberedt rådgiver, som kan se og forstå behovet i en sag. Hun har en evne til at tænke tre skridt frem og forstår at:
– styre udenom mulige konflikter
– sikre en faglig og saglig tilgang hos alle parter i en sag
– bevare overblikket i komplekse sager.

Det vigtigste er at skabe værdi for kunden
Som Concept Excellence Lead er det Anja, der har ansvaret for at bruge, implementere og forfine vores koncepter. Men hvorfor tilbyde koncepter i et advokatfirma? Fordi de giver økonomisk sikkerhed for kunden, en høj faglighed og hurtigere eksekvering. De er et naturligt skridt i udviklingen, når man som os vil gøre en mærkbar forskel i byggeriet.

Anja arbejder ikke kun med koncepter. Mindst lige så meget af tiden har hun fingrene i en sag, så hun ved præcis, hvilke udfordringer byggeriet kæmper med. Du vil også opleve, at Anja har en evne til at stille de rigtige spørgsmål, lytte og komme med konstruktive forslag til, hvordan situationen kan løses, så den skaber mest mulig værdi for kunden. Det med at lytte går igen på privatfronten, for musik er en stor del af livet for både Anja, hendes mand og børn, og du kan næsten altid se Anja med en podcast eller musik i ørerne på cykelturen til arbejdet.

”For mig er det ikke tvisten, der er interessant. Det interessante er at finde en måde at gøre tingene på, så vi undgår tvisterne.”