Josefine nyder at se og arbejde med partnerskaber i byggebranchen. Via de relationer løfter hun samarbejdet og åbner døre til nye muligheder i byggeprojekter.

Fokus relationer, muligheder og udvikling

Med en baggrund inden for regenerativt lederskab, projektledelse og procesoptimering, er Josefine drevet af et ønske om at skabe arbejdsrum, hvor mennesker ikke bare trives, men blomstrer – og det er vi glade for i Molt Wengel.

Josefine arbejder  bl.a. med organisationsudvikling, projektledelse, facilitering, procesoptimering med udgangspunkt i relationer og salg.

 

Forståelse for mennesker og teknologi

En af Josefines største styrker er indsigt i balancen mellem teknologi, mennesker og organisatorisk udvikling – dét er nemlig essensen af effektiv ledelse og innovation. Og dén indsigt gør, at Josefine er en dygtig problemløser.

Hendes faglighed strækker sig over en bred vifte af kompetencer og præstationer, der understøtter målet om at fremme et regenerativt arbejdsliv og bæredygtig udvikling i forskellige sektorer.

Med sin brede erfaring i rygsækken og sin passion for både teknologi og menneskelig velvære viser Josefine, at professionalisme og personlig udvikling går hånd i hånd.

 

 Anerkendelser

  • Best Individual- and Team CBS Business Battlefield 2019
  • 1. plads i Public Speaking Competition i København
  • Taleholder ved Future Females i Berlin 2018

”Gennem relationer får jeg løftet samarbejdet og åbnet døre til nye muligheder”