Peter arbejder primært med udarbejdelse og indgåelse af aftaler samt håndtering af tvister. For Peter er entrepriseretten den perfekte kombination af jura og byggeri.

Advokat med særlig forståelse af byggeprojekter

En af Peters forcer ligger i hans tekniske forståelse af byggeri, når knuder skal løses. Han er drevet af at forstå de bagvedliggende årsager til konflikterne: Hvilken hændelse gjorde, at en kritisk vej blev påvirket gennem byggeriet? Eller hvorfor opstod manglen i bygningen?

 

Jura og byggeri i skøn forening

Peters tekniske forståelse, interesse for byggeri og fundamentet i entrepriseretten gør, at han effektivt og proaktivt kan koble jura og byggeri. Når du arbejder sammen med Peter, vil du derfor opleve en rådgiver, der:

  • Forstår og forklarer komplekse problemstillinger
  • Navigerer med fokus og retning
  • Ser veje væk fra spændinger og konflikter.

 

Fokus på fremdrift i byggeprojekter

En stor del af Peters dagligdag foregår i sprint. I stedet for at sidde og fifle med en kontrakt eller et skønstema i flere uger, så prioriterer Peter at afsætte sine ressourcer i et kort sprint, så han kan levere et fokuseret og effektivt produkt. Han får nemlig energi af fremdrift – og det gør hans kunder også.

”Jeg sætter en ære i at forstå kundens komplekse udfordring, og jeg får energi af at være en aktiv medspiller i processen. Det er nemlig dér, jeg bidrager med mest værdi"