Mie dyrker sit fag for at skabe samfundsmæssig værdi. Hun ved en masse om international entrepriseret, og så elsker hun at se sit arbejde munde ud i byggeprojekter, man fysisk kan se.

Advokat og rådgiver i entrepriseret

Samfundsmæssig værdi er et nøgleord for Mie. Hun er advokat og rådgiver i entrepriseret, fordi hun nyder at se et byggeri opført, som hun har bidraget til. Det er ikke fordi, hun ikke kan lide at stå i retten. Men hun vil hellere opleve kunderne lægge penge i bygninger, der giver værdi for mange mennesker, og i rådgivning, der skaber gode processer og godt samarbejde.

 

Gode relationer er vejen frem

Mie går højt op i at skabe gode relationer til sine kunder. Det gælder både ved at tale til dem i et sprog, de forstår, og ved at udfordre dem undervejs i processer og rådgivning. Hun kommer gerne med alternative bud på nye samarbejdspartnere eller på løsning af velkendte udfordringer. For der skal fremdrift og effektivitet til, for at Mie har haft en god arbejdsdag.

Mie arbejder især med private professionelle entreprenører og internationale kontrakter.

 

Fagfokus

  • Entrepriseret
  • Internationale kontrakter
  • Rets- og voldgiftssager

”Jeg elsker at se på et byggeri, som jeg har været en del af. Det er menneskeligt tilfredsstillende at bidrage til et stykke arbejde, som du kan se bagefter”