Det var tilfældigt, at Rikke faldt over entrepriseretten, men det er derimod ikke tilfældigt, at hun trives i den. For Rikke er entrepriseret den perfekte kombination af jura og praktik.

Jura og store kontrakter i samspil med byggeri

Da Rikke begyndte på jurauddannelsen, var hun ligesom mange andre overbevist om, at hun skulle arbejde for Anklagemyndigheden. Det ændrede sig, da hun stødte på entrepriseret. Hun faldt for kombinationen af jura og store kontrakter på den ene side og praktisk og byggeteknisk kompleksitet på den anden.

 

Jurabesøg på byggepladsen

Som tidligere stud.jur. hos Molt Wengel har Rikke allerede en hel del erfaring med entrepriseret og udbudsret. Hun arbejder med større byggesager, strategisk rådgivning og kontraktgennemgang, som er en blanding af praktik, struktur og jura. Det passer nemlig Rikke ganske godt, når dagen veksler mellem juridisk administrativt arbejde og dialog med kunder eller besøg på byggepladsen.

 

AB 18 – et projekt med stejl læringskurve

Rikke går dedikeret og målrettet til alle opgaver. Hun har bl.a. været tovholder på og bidraget til vores AB 18-bog på knap 1.000 sider, selvom hun ved projektets opstart ikke kendte meget til materialet.

Rikkes fagfokus er:

”Tag udfordringer som en mulighed for at lære – fremfor en forventning om nederlag”