Sofie er en eftertragtet rådgiver for især offentlige bygherrer. Hun har siddet med på nogle af de helt store udbud og kontrakter, været dybt involveret i udarbejdelsen af AB18 og har arbejdet med digitalt byggeri for hele branchen.

En central figur bag AB 18

Sofie har været en central figur i revisionen af AB92 (nu AB18) og været projektleder på strategien for digitalt byggeri for Transportministeriet. Hendes erfaringsgrundlag som juridisk rådgiver og strateg er med andre ord bundsolidt.

 

Indblik i politiske processer og byggeprojekter

Sofie har dog også andre styrker i karriererygsækken. Hun har i sin tid hos Vejdirektoratet været involveret i bl.a. den kommende Nordhavnstunnel og Syddansk Universitets nye sundhedsvidenskabelige fakultet. Hun kender de fleste kroge af større byggeprojekter og har oveni det juridiske og økonomiske overblik en veludviklet forståelse for de politiske processer.

 

Det faglige fællesskab i Molt Wengel

Sofie drives af at ville lykkes. Som jurist, rådgiver og kollega. Forudsætningen for det er et godt professionelt bagland og tid til familien. Balancen mellem arbejds- og familieliv i Molt Wengel gør ifølge Sofie, at hun både bliver en stærkere juridisk rådgiver og har mere overskud til sin familie derhjemme.

 

Fagfokus

  • Entrepriseret
  • Udbudsret
  • Tvistløsning
  • Kontraktret

”Når jeg går ind i en sag, er jeg kendt for at bide mig fast. Mit fokus er at hjælpe mine klienter bedst muligt videre”