For Joachim handler jura om at løse problemer for andre. Han beskæftiger sig især med internationale kontrakter fra sin base på vores Aarhus-kontor.

De komplekse problemer giver energi

For Joachim er det de komplekse problemer, der er sjovest at beskæftige sig med, og som giver ham mest energi. Som når han på side 347 i et bilag eller i en bog finder et lille guldkorn, som lige var det, der manglede for at afgøre en sag.

Det er ikke afgørende, om det er en stor eller lille sag, men at han gør en forskel for sine kunder, når han hjælper dem med at lukke aftaler, indgå gode forlig eller få en tvist afgjort.

 

Fra kontrakt til færdigt byggeri

At det netop er entrepriseretten, Joachim nyder at løse udfordringer inden for, skyldes, at den både er håndgribelig og kompliceret. Han kan lide, at det kræver indsigt i mere end jura at blive en god entrepriseadvokat – og han kan lide, at man både kan gå ud og se på fejl, der skal besigtiges, og på færdige byggerier, han har været en del af processen bag.

I det hele taget finder Joachim sig godt tilpas, når han bidrager til gode processer og godt samarbejde. Derfor passer det ham også godt at være med til at bygge et velfungerende team på Aarhus-kontoret.

 

Fagfokus

  • Entrepriseret
  • Tvister
  • International entrepriseret

”De fleste kan løse et simpelt problem. Det er sjovere, når det er kompliceret, og vejen til en løsning ikke ligger lige for”