Camilla sørger for en gennemsigtig proces, når hun hjælper private bygherrer og entreprenører med at udarbejde aftaler og løse entrepriseretlige tvister.

Camilla Faber Klausen har evnen til hurtigt at sætte sig ind i komplekse emner. Hendes forståelse for kompleksitet og sammenhæng bruger hun dagligt i sit arbejde med forskellige typer juridiske sager, hvor hun blandt andet hjælper sine kunder med at udarbejde aftaler og løse entrepriseretlige tvister.

Et tæt og godt samarbejde

Camilla gør meget ud af at have et tæt og godt samarbejde med sin kunde:

”Min kunde og jeg har begge brug for hinandens hjælp og input, når vi arbejder sammen. Det er oftest kunden, der sidder med den største viden om projektet, og de input, jeg får, er essentielle for mit arbejde. Derfor er det vigtigt for mig at have et både tæt og godt samarbejde med min kunde,” fortæller Camilla.

Gennemsigtighed og processtyring

Som en del af sit fokus på samarbejde, er det vigtigt for Camilla at sørge for en gennemskuelig proces, hvor både hun og kunden ved, hvad planen er.

”Jeg foretrækker at tale direkte med min kunde fremfor at have lange mailkorrespondancer. Den direkte kontakt er mere personlig. Og den gør det lettere at have en god dialog, hvor min kunde og jeg bliver enige om, hvornår møderne skal ligge, hvornår vi skal bruge hinandens input, og hvornår kunden får leverancer fra mig. Gennemsigtighed og god processtyring er helt centralt i det gode samarbejde,” siger Camilla.

Skarp uden at være skrap

Ud over at sikre høj juridisk faglig kvalitet gør Camilla meget ud af at være ordentlig. I det ligger der at behandle folk ordentligt, uanset om de er kunder, kolleger eller modparter:

”Der er per definition meget konflikt i arbejdet med jura, men det er vigtigt at holde fast i at være saglig og faglig – jeg kalder det at være skarp uden at være skrap,” fortæller Camilla.

For slutmålet er at finde løsninger, ikke at dyrke konflikten. Derfor gør Camilla meget ud at være rolig og konfliktnedtrappende, holde hovedet koldt og finde den bedste løsning for sine kunder.

Mening i at gøre en forskel

Camilla er advokatfuldmægtig i Molt Wengel og har været det siden sommeren 2018. Hun kom til Molt Wengel, fordi hun gerne ville arbejde mere fokuseret med entrepriseret:

”Jeg vidste, at jeg gerne ville være specialist inden for entrepriseret. Jeg synes, der er noget fedt ved at være meget specialiseret og vide meget om det specifikke område, jeg har valgt at nørde med og dyrke. Det gør, at jeg kan gøre den størst mulige forskel for min kunde. Jeg leder konstant efter mening i alt, hvad jeg foretager mig, og for mig giver det mening at kunne gøre en mærkbar forskel for min kunde,” siger Camilla.