Magnus sparker døren ind hos nye kunder nationalt og internationalt. Hvad drømmer de om? Hvilke resultater vil de gerne opnå? Hvem vil de gerne samarbejde med?

Magnus har fokus på at udvikle vores salgspotentiale. Han dykker ned i, hvilke kunder vi kan gøre en forskel for, hvordan vi målretter vores content til dem, og hvordan vi sætter det bedste hold til at yde strategisk rådgivning. Kundernes behov er omdrejningspunkt i processen, og han er altid god for et kreativt indspark, der kan rykke lidt ved den gængse måde at gøre tingene på i branchen.

Drømmelisten
Magnus er åben og lyttende, og han samarbejder tæt med vores forskellige legal teams. Både for at udveksle indsigt i kundernes hverdag og for at udfordre kollegaerne til fx at lave en top tre over drømmekunder, som vi målrettet kan gå efter at styrke relationen med. For en del af Magnus’ job er at holde fanen med det langsigtede perspektiv højt, når den daglige drift ruller.

Fejlskud gør os kun klogere
Magnus bidrager også til at drive vores kundeudvalg, arrangementer og hotline og med især den visuelle del af vores content: billeder, grafik og video til LinkedIn og hjemmeside. Han er hverken bange for at fejle eller prøve en masse ting af for at finde den bedste løsning. For som han siger: Hvis man ikke tager et skud, så rammer man i hvert fald ikke.

Derfor går Magnus også gladest hjem fra arbejde, når han kan se, at en indsats, han har skudt i gang, får en dominoeffekt. Når hans gode idéer bliver grebet, så tingene ruller, og han spiller kollegaer og kunder gode.

”Min opgave er både at tænke ud af boksen og 360 grader rundt om de kunder, vi kan og vil udvikle.”